top of page

Hitta ditt livs högre syfte - lär dig kanalisera!

Att lära sig kanalisera är detsamma som att förstärka och lyssna till din eviga själs intuition. Det är att hitta sin egen guidning, känna tillit och lyssna till din egen inre plan. Vi har alla svar inom oss brukar man säga och ja, när vi kommunicerar med vår eviga själ så har vi tillgång till hela Universums visdom, ovillkorliga själ och till vår egen livets bok. Då känner vi att vi inte längre är ett offer för omständigheterna utan att vi själva kan förändra våra liv. Det är kanske den största gåvan att känna att du själv styr ditt liv. Genom att lära dig kanalisera så blir du också mer klar över ditt livs högre syfte. Vem du är och varför du befinner dig här på jorden just nu.

När jag möter människor som uppnått sin inre harmoni och hittat sin guidning i livet så strålar de av visdom. De sprider dessutom sitt ljus till andra människor på livets väg och till världen. Ljusbärare... Nu startar jag en ny Lär dig kanalisera som löper över fyra helger. Under utbildningen hittar du din inre guidning och ditt livs högre syfte. Du lär dig att förstå Universums oändliga visdom och känner den universella kärleken. Du lär dig dessutom att på ett fint och ödmjukt sätt hjälpa andra.

I de härliga energierna av Maria Magdalenas leyline som kommer in genom Kungsbackafjorden från Galstonbury ligger The Lighthouse Onsala med vidsträckt havsutsikt. I närheten finns stränder och promenadvägar. Dessutom finns kraftplatsen Kyrkans Ängar bara några hundra meter i från huset. Onsala kommer ifrån Odens salar och vikingaenergierna är kraftfulla på Onsala. I närheten finns även en av Sveriges största kraftplatser magiskt vackra Fjärås Bräcka med Li´s gravfält från Vikingatiden och Maria Magdalenas portal. Så under kurserna aktiveras vi även i de härliga energier som finns omkring oss. Den mest spännande resa du kan göra är den inom dig själv <3 Ljus och kärlek, Helena-Magdalena
259 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page