Pampas Grass

Astroreading

Lär känna dig själv 

Astroreadings 

 

I en astroreading går vi igenom ditt personliga födelsehoroskop. För att kunna göra det behöver jag din födelsedag, klockslag och plats några dagar innan. Under vårt samtal går vi igenom hur din födelsekarta ser ut, med syfte i att du ska förstå dig själv på ett djupare plan. Vi tittar på vad som är dina största möjligheter, vem som är du och vad du behöver lära dig under detta liv. Det ger dig en större förståelse om vem du är och hur du bäst kan utvecklas i livet. Samtalet kan spelas in så du får en ljudfil som du kan lyssna på och själv skriva ner i efterhand.

 

Vid bokning uppge födelsedag, år, klocklag och plats. Om du är osäker på dina uppgifter kan du kontakta sjukhuset du föddes på, eller centralarkivet för din region. 

För att boka tid via telefon skicka sms på 0768-904906 999:- ca 45 - 50 minuter via telefon, samtalet spelas in och du får en ljudfil efteråt.

 

Vid personligt möte bokas tid på Regnbågen i Haga, Göteborg Regnbågens böcker & smycken, Göteborg, Haga – Bokadirekt, 999:- för 55 minuter (skriv astroguidning och dina uppgifter då du bokar tid)

Above the Clouds