Aktuellt 

thumbnail_IMG_1920.jpg
Above the Clouds

 

Lite uppdatering i solen! 

 

Under sommaren startade jag och min fina vän och kollega

Benny Rosenqvist podden Inre & Yttre resor!

Till vår stora glädje ligger den sen flera veckor 1:a i vår genre! Och den har också nått plats 28 av alla poddar i Sverige! Wow! Vi är så tacksamma att ni är så många som lyssnar på oss! 
Du hittar podden överallt där poddar finns; Acast, Spotify, Youtbube bland annat. 

Under hösten så är det full aktivitet på  www.thelighthouseonsala.com. Det finns några platser kvar på kurserna. Du hittar alla kurser här!

Hösten 2021

Sista helgen i november är det dags för Alternativmässa i Göteborg, där jag och Benny Rosenqvist tillsammans föreläser om Inre & Yttre resor.


 

Medial vägledning – astroreadings – framgångscoachning – terapi  

 

Under hösten har det skett en del förändringar för mina bokningar. Den 17/11 är jag min sista dag på Regnbågen i Haga efter 9 år! Det har varit fina år och jag är så tacksam för alla möten vi haft där. Nu växer butiken s¨de behöver mer plats själva. Så vi flyttar ut. 

OBS! Mina tider via telefon (medial vägledning, astroguidning och framgångscoachning via telefon bokar du via Boka Direkt!

För att boka personligt möte för reading så finns det möjlighet emellanåt på The Lighthouse Onsala och i Göteborg. Skicka sms till 0768-904 906 för att höra om det finns möjlighet. Tiderna vid personligt möte är 999:- för ca 30 min vägledning och framgångscoachning eller 1111:- för astroreading.

(Det är lång väntetid och jag har kortat av tiderna till 30 min)    

 

 

Under 2020 har vi startat vårt spirituella center The Lighthouse Onsala, utanför Kungsbacka. Det har varit en underbar tid och vi har fått möta så många härliga människor!  

 www.thelighthouseonsala.com  

Under 2021 kommer våra härliga vänner, mina kollegor på Tidningen Nära; Benny Rosenqvist och Anna-Lena Vikström och håller spännande kurser här hos oss på The Lighthouse Onsala.

​Utöver det kommer jag ha en hel del föreläsningar och event. 

Du hittar mer info under

Mina event 

För övrigt så hittar du all information här på min hemsida och i mina nyhetsbrev.

Jag ser fram emot hösten 2021 och jag hoppas att vi ses!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena