Aktuellt

2020 – ett så annorlunda år! 


Året har kommit en bit på väg och jag hade mycket på gång. Mycket fick förändras på grund av Covid-19 och jag ber varje dag att det ska gå så bra som möjligt för så många som möjligt, på alla plan!

Jag har, precis som många av oss fått göra olika förändringar bland mina event och resor. Det blir inte Grekland detta år, utan det blir Sverige för resten av året.

Under sommaren har vi startat vårt holistiska center The Lighthouse Onsala, utanför Kungsbacka. Det är och har varit en underbart spännande sommar. Vi har haft tre stora sommarkurser, två som jag har hållit i (Lär dig kanalisera del 1 & 2 och Hitta ditt livs högsta syfte). Sen kom vår fina vän och min kollega på Tidningen Nära, Anna-Lena Vikström och hade en väldigt spännande helg om det Norrländska mediumskapet!

Jag startar en ny klass Lär dig kanalisera till helgen den 22-23 augusti. Därefter fortsätter min kursverksamhet du ser mer under event.


På The Lighthouse samarbetar vi med fyra härliga tjejer; Josefin, Jennifer, Hanna & Caroline som alla erbjuder sina tjänster här hos oss. Titta in på vår hemsida på The Lighthouse Onsala så får du veta mer! https://www.thelighthouseonsala.com/

I september kommer en annan av mina fina vänner och kollegor, Benny Rosenqvist och håller kurs.

Utöver det kommer jag ha en hel del föreläsningar och event. 

Du hittar mer info under

Mina event – kalender här på hemsidan.

För övrigt så hittar du all information här på min hemsida och i mina nyhetsbrev.

Kontakta mig 

HM Ivekrans-Inspiration AB 

Sven Hultinsgata 9 
Chalmers Teknikpark 

412 88 Göteborg 

info@helena-magdalena.com 

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com