top of page

Taras horoskop 9/4 - 30/4

Välkommen till Tara  Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor? Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida.  https://www.tara.se/
Ingress:

April är en astrologisk händelserik månad: Merkurius är retrograd så var extra noga med allt som har med kommunikation att göra fram till den 25/4, det blir lätt missförstånd, krångel och förseningar. Tiden runt 21/4 för med sig spännande nyheter!  

Väduren 21/3–19/4

Du vill gå nya vägar i livet och är öppen för nya möjligheter, det kan dröja några veckor innan du blir mer klar över vilka förändringar du vill göra. Ha lite tålamod, det klarnar snart. Du får fantastiska ekonomiska möjligheter som du inte förväntat dig!

Oxen 20/4–21/5

Fantastiska veckor väntar dig nu! Efter några veckor av ovisshet klarnar saker och ting. Du blir som pånyttfödd och får många nya spännande idéer. Nya vägar öppnas för dig och du släpper taget om det som inte längre är aktuellt.  Tro på dig själv!

Tvillingarna 22/5–20/6  

Det passar dig perfekt att få lite mer tid för dig själv, dra ner på takten efter en social tid och lyssna inåt. Din intuition är kraftfull och du gör spännande insikter om dig själv under kommande veckor. Du hittar din motivation och drivkraft i livet.

Kräftan 21/6–22/7

Du är väldigt social och träffar gärna nya spännande människor kommande veckor. Du dras till grupper av människor som brinner för samma saker som du gör. Det kan ske möten som förändrar ditt liv under lång tid framåt, livslånga relationer kan skapas.

Lejonet 23/7–22/8  

Din karriär ser helt lysande ut och du kan få fantastiska erbjudanden nu. Förändringar sker plötsligt och du kan uppleva det som lite rörigt till en början, men snart klarnar det. Du tar rejäla kliv fram i arbetet och i livet! Ett härligt genombrott väntar dig!

Jungfrun 23/8–23/9  

Du gör en inre storstädning nu och rensar upp i ditt känsloliv. Det sker bearbetning på ett djupare plan, vilket befriar dig från det bagage du bär på. Sen ligger vägen öppen för dig att göra nya, spännande val i livet. Det passar perfekt med en resa nu.

Vågen 24/9–22/10

Ekonomiska möjligheter och ett extra bra flyt väntar dig. Det kan handla om ekonomiska investeringar, bidrag, arv eller något som rör din partners pengar. Pengar som du har väntat på kan nu betalas ut till dig. Det är även en perfekt tid för investeringar.

Skorpionen 23/10–21/11

Kärleken ser väldigt spännande ut för dig. Om du är singel kan du blixtförälskad i någon vid första ögonkastet. En spännande och originell person med en annan bakgrund än dig kan fånga ditt hjärta. Passa på att njuta av livet och att vara ute i vimlet nu.

Skytten 22/11–21/12

Du är fylld av energi och har härliga veckor framför dig, du kan uppleva en viss rörighet, då mycket sker på en gång. Undvik att stressa upp dig, det lugnar ner sig snart. Du får fantastiska möjligheter på arbetet, tack ja till nya erbjudanden!  

Stenbocken 22/12–19/1  

Vårsolen lockar dig att njuta lite extra av livet. Det är din mest sociala och spännande tid på året, så nöjen och spännande resor passar perfekt. Om du är singel kan du träffa kärleken i vårsolen. Passa på att träffa nya människor! Använd din kreativitet!

Vattumannen 20/1–18/2

Mindfulness och meditation passar dig bra nu, då du har många bollar i luften samtidigt. Det blir lätt missförstånd med människor omkring dig, så var extra tydlig i din kommunikation. Om du vill förändra din boendesituation kan du få en fantastisk lösning.

Fiskarna 19/2–20/3

Ta alla chanser du kan att ta nya steg i livet, för dig och din personliga utveckling. Nätverka och träffa människor med samma intressen som du har, för det kan ge dig fantastiska möjligheter, framför allt inom områden som handlar om kommunikation.  595 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page