top of page
vit sand

Attraktionslagen

 Varmt välkommen till min sida om attraktionslagen!

Att just attraktionslagen får en egen sida här hos mig är för att det är tack vare mitt engagerade arbete om tankens kraft och attraktionslagen mitt företag har funnits i 10 år! 

Det har varit fantastiska år och jag har haft mängder av kurser och föreläsningar om attraktionslagen runt om i Sverige! Jag har bloggat i 7 år för Tidningen Nära och har skrivit tusentals inlägg om olika ämnen men allra mest om attraktionslagen! 

Denna fantastiska universella naturlag som är lika självklar som tex gravitationslagen. men attraktionslagen är inte lika känd!

Allt í Universum vibrerar på olika frekvens och det som vibrerar på samma frekvens söker sig till varandra. Det är helt naturligt!

Jag har arbetat med attraktionslagen i många, många år och det har bland annat resulterat i mina två böcker: Lev din dröm (2014, Egmont Publishing) och Lev i din kraft (2015, Egmont Publishing) dessa båda böcker kan du beställa här:

Kanske har du hört talas om eller läst The Secret?

Det är en lättfattlig bok som beskriver den mest

kraftfulla naturlagen som finns,

nämligen Attraktionslagen!

Det en en urgammal universell lag att det du

tänker på och ger din energi är det som växer

och manifesteras. Därför är det oerhört viktigt

att du "tänker på vad du tänker på".

Jag har till och från under hela mitt liv levt efter attraktionslagen, men inte vetat att det finns en lag som heter så ;)

Men attraktionslagen har alltid verkat och kommer alltid verka i våra liv, oavsett om vi tror på det eller inte, oavsett om vi känner till det eller inte. Det som om jag kastar upp en boll den faller ner, oavsett om jag känner till gravitationslagen eller inte :)

I hela mitt liv har jag varit medveten medskapare till mitt eget liv! Jag har fått uppleva mirakel gång på gång och de senaste åren har jag nått ut till miljontals svenskar om attraktionslagens budskap. Jag är så tacksam att jag lever i medvetenhet och ständigt skapar det jag önskar, oavsett vad det handlar om. Jag har lärt mig av mina misstag då jag även skapat det jag har varit rädd för. Mina böcker Lev din dröm och Lev i din kraft är fulla av verktyg i hur just du kan lära dig och leva med attraktionslagen.

Att lära sig leva med attraktionslagen handlar helt enkelt om att lära sig om frekvenser, att vi alla ständigt vibrerar och att vi drar till oss det som är på samma frekvens. Lika söker lika - det är som en radio du kan bara få in det som är på den frekvens du har valt.

Attraktionslagen är i tre steg...

tacksamhet - önska - tillåta sig att ta emot...

det är precis så enkelt!!

Det som krånglar till det är vi själva, för vi måste kunna föreställa oss det vi önskar - det är genom att känna som att vi redan har det vi önskar som det kommer till oss! Resten är begränsningar och rädslor - jantelagen är stark i vårt land så vi har en del att övervinna och allt att vinna!!

Jag reser runt i Sverige och håller föreläsningar som på ett konkret och tydligt sätt ger dig övningar att arbeta med! Jag håller kurser i Göteborg med jämna mellanrum, håll ögonen öppna om du är intresserad! 

bottom of page