top of page

Detta skrev jag inför 2020

Detta skrev jag i min blogg för ett år sen inför 2020... Jo kaos blev det, vi hade väl aldrig kunnat föreställa oss.... Nu skriver jag på ett nytt blogginlägg om vad vi kan förvänta oss inför 2021, som är ett 5-år förknippat med Himlens budbärare Merkurius... Det kommer alldeles strax så kan du själv räkna ut ditt astronumerologiska år inför 2021. <3

4 (2020)


4 är Uranus år. Det är ett karmiskt år och det kan vara mycket som ska falla på plats genom plötsliga händelser. Uranus är förknippad med kaos, så många kan uppleva sitt 4 år som kaotiskt, men ur detta sker det positiva förändringar och allt går fort! Detta är kan kännas lite som att gå på en lite shaky ground, som att du inte riktigt kan lita hur ditt nästa steg ser ut. När Uranus är med är det alltid med en känsla av lite kaos, men det kan också vara ett underbart kreativt kaos och ur detta kaos kan det vackraste resultatet växa fram.


2020 harmonierar med talet 4, vilket i sin tur harmonierar med planeten Uranus. Uranus är kaos i den Grekiska mytologin, ur kaos skapades världen. Kaos bor granne med Gud och ett av mina favoritordspråk är "det känns som kaos, men det är en Gudomlig ordning" Det kan vara ett bra ordspråk inför 2020. Så vi kan förvänta oss att gamla strukturer kan rivas för att nya ska kunna skapas. 2020 innehåller även 2 stycken 2: or. 2 är förknippat med Månen så vi kan även förvänta oss ett år då vi mer och mer låter känslorna, intuitionen och våra spirituella sidor leda och guida oss!

Så följ din intuition och skapa nya strukturer och låt de gamla försvinna! Det kan kännas som kaos en stund men sen skapas harmoni. Ungefär som när vi möblerar om ett rum, det är lite rörigt ett tag sen blir allt så mycket bättre!


2020 bilder även mästartalet 22, så det är ett år när vi alla ska eftersträva att bemästra oss själva och att hitta vår spirituella guidning, harmoni och samklang i balans.


108 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page