top of page

Ännu en underbar kursvecka i Aten är över…


När vi möts, när flighterna kommer och jag och Sofia möter upp på hotellet så kommer en efter en ner hit för att landa in på de vackra stränderna i Aten. Vi är främlingar för varandra först och det kan vara svårt att föreställa sig de oerhört starka vänskapsband som kommer att skapas.

Jag är alltid lika tacksam och förundrad över hur alla är så tillåtande och öppna mot varandra och hur fina vänskapsband som vävs till vackra relationer. Vi har hektiska dagar, intensiva med många underbara platser att besöka, många steg som ska vandras och hela tiden är det runt +30 grader. Samtal uppstår, alla delar med sig av sina liv, sina förväntningar och sina inre liv. Det är så vackert att få uppleva. Vi gör kraftfulla meditationer här nere och tårar rinner ut i havet och beblandar sig med allt det vackra. Det är så mycket som ska släppas, lämnas bakom och lösa upp. Det sker starka transformationer, mitt i ett myller av människor på tempelplatserna, på färjan, på fulla stränder. Allt sker precis som det ska ske, tillit och kärlek!

Hur gärna jag än skulle vilja så kan jag aldrig förklara det vi upplever här nere, tillsammans. Den ärlighet som uppstår, när alla masker och roller har fallit.

I dessa höga energier, på Akropolis, på Mysteryschool, i Delfi, i Korinth och på andra kraftplatser så är det lättare att känna vad vi vill lämna bakom oss, men också framförallt vad vi vill skapa framåt!

Allt blir så enkelt i allt det blåa, turkosa, solnedgångarna och jag känner en enorm tacksamhet att jag får möjligheten, tillsammans med min älskade vän Sofia, att få uppleva detta år efter år!

Det är fjärde året vi reser runt i templen, mediterar på stränderna och följer i mystikens Grekland. Vi ger allt under dessa dagar, allt vi kan och allt av oss och vi älskar varenda sekund!

Nu har åtta helt underbara kvinnor lämnat oss och starka band har skapats för alltid! På lördag kommer några nya, fantastiska kvinnor och vi startar en ny vecka med rundresa i Delfi och Meteora. Det ska bli fantastiskt att ha den 7:e resan tillsammans.

De senaste åren hr verkligen i djupet av min själ förändrat mitt liv!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena


78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page