top of page

Dela din gåva med världen!

Lever du ditt livs högsta syfte?
När jag var i 25-års åldern så läste jag Linda Goodmans Livsguide. En underbar bok fylld av medialitet, magi och visdom. Det var i den boken jag första gången läste: Arbeta aldrig för pengar! Gör det du älskar att göra så kommer ditt ekonomiska flöde alltid finnas för dig. Ungefär så stod det och det var en underbar beskrivning av attraktionslagen.  Redan då, när jag var 25 år, så bestämde jag mig för att följa det rådet. Då menar jag inte att vi inte ska få betalt för det arbete vi utför för det ska vi såklart ha. Utan men känslan av att inte bara ha ett arbete för att få sin lön, utan vi ska verkligen älska det vi gör!  Jag har alltid levt efter det rådet. Jag har arbetat hårt genom åren, men jag har på ett eller annat sätt älskat det jag arbetar eller har arbetat med. Gör du det? Älskar du ditt arbete? Eller är ditt arbete ditt kall? Oavsett så innebär det då att du delar dina gåvor med världen och att du gör det du kom till världen för att dela med dig av.Jag är helt övertygad om att vi alla har ett högre syfte och när vi väljer att följa det, även i vårt arbete, så blir vårt arbetsliv oerhört mycket värt för oss. Då kan vi gå genom stormarna och behålla vår brinnande passion för det vi älskar att göra!Känns ditt arbete meningslöst, tungt och tråkigt? Om du känner det så ska du verkligen funderar på att skapa en annan karriär så att du får göra det du brinner för, oavsett vad det är.  För ett tiotal år sen kom jag i kontakt med Napoleon Hills bok Tänk rätt bli framgångsrik. Jag älskar den boken! Framgång för mig är självförverkligande, när vi får utveckla och använda oss av våra allra finaste och bästa egenskaper! I boken Tänk rätt bli framgångsrik lär vi oss att använda av Universums magiska formler (attraktionslagen) för att skapa den karriär vi längtar efter.Jag har läst Hills bok många gånger och den har hjälpt mig oerhört! Jag älskar mitt arbete, varje del av det. Men i bland kan jag tappa inspirationen och orken och då återvänder jag alltid till Hills bok. 

Jag tänker ofta på Linda Goodmans ord. Se till att arbeta med det du älskar att göra så flödar även din ekonomi. Ja, för när vi får göra det vi älskar att göra så är vi på hög frekvens och vi har lätt att skapa och manifestera våra drömmar!Jag lämnade mitt arbete för 7 år sen och jag har inte ångrat mig en sekund. Det var en oerhörd frihet och glädje att våga utveckla alla mina kreativa sidor och att skapa mitt eget arbete!  Om du känner att detta slår an en sträng i din själs djup så kan jag rekommendera dig att gå mitt program Lev i framgång (via webb) som startar på tisdag den 18/2. Du behöver inte vad du vill och framförallt inte hur det ska gå till. För i Lev i framgång läser vi och arbetar med bland annat Tänk rätt bli framgångsrik och vi låter Universum visa planen för vårt högre syfte!

Här ser du länk om du vill läsa mer: https://www.helena-magdalena.se/kalender


Jag önskar dig en underbar helg!  Själv ska jag till Malmö och föreläsa och sjunga på Näras Hjärtedag på söndag. Jag kommer föreläsa om Att lära sig förstå sig själv och andra om högkänslighet och att Lära känna sig själv genom astrologi!Min fina kollega och vän Benny Rosenqvist kommer att hålla en vacker meditation och storseans!Det finns fortfarande biljetter att köpa om du vill följa med:https://sv-se.invajo.com/event/tidningenn%C3%A4ra/n%C3%A4rashj%C3%A4rtedag.2


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena336 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page