top of page

Attraktionslagen i olika sammanhang!

Attraktionslagen i olika sammanhang!

Attraktionslagen har blivit ett begrepp, framförallt sedan filmen The Secret kom 2006. Attraktionslagen är inget nytt, det är en Universell lag, den verkar ständigt i ditt liv, varenda sekund. Gång på gång hör jag hur attraktionslagen används på ett sätt som är märkligt. Som om attraktionslagen är något man använder sig av ibland och inte ibland. Det finns inget sådant. Lagen om attraktion är helt enkelt att du attraherar det som finns på samma frekvens som din känslomässiga frekvens, alltid! Det du sänder ut i form av din känslomässiga frekvens är också det du kommer att attrahera. Simple as that!

Om du är på hög frekvens (uppspelt, lycklig, glad, harmonisk attraherar du det som ger dig mer lycka, glädje med mera). Om du är ”låg” så tyvärr attraherar du mer av det som håller dig på låga frekvenser. Det du känner det tänker du och det du fokuserar på är det du attraherar. Attraktionslagen är en Universell lag, som vi alla lever efter, oavsett om vi tror på det eller inte.

Det vi kan göra är att förstå hur det fungerar och därmed använda attraktionslagen på ett mer medvetet sätt. Detta vet vi människor sen tusentals år tillbaks. Det står till exempel i bibeln ”Be så ska du få”.

Attraktionslagen har länge använts i olika sammanhang. Till exempel så har man inom idrottsvärlden länge använt sig av ”mental träning”. När vi fokuserar på hur vi vill att det ska bli så är vi medvetna skapare av resultatet.

Inom business så är attraktionslagen stor. Då i form av hur du skapar succé, framgång och hur du lyckas med dina mål. Napoleon Hill skrev på 1930-talet ”Tänk rätt bli framgångsrik”, den boken är såld i miljontals exemplar. Bob Proctor som är väldigt stor inom affärslivet var elev hos Napoleon Hill, så mycket av det som presenteras i olika sammanhang, på stora föreläsningar runtom i världen härstammar just från Napoleon Hill!

Napoleon Hill forskade på framgång i 20 år och han kom fram till 13 framgångsprinciper. Om vi följer dessa framgångsprinciper så lyckas vi. För det han beskriver är den magiska Universella lagen om attraktion.

Han skriver tydligt i sin bok att vi behöver ha en brinnande passion, använda oss av kreativ visualisering och att fantasin är skapande. Han beskriver gång på gång att svaren finns dolda i boken och att vi läsare behöver hitta nyckeln.

Så, attraktionslagen möter vi i många olika sammanhang, vi kan alla lära oss att använda den till vår fördel.

När vi förstår hur attraktionslagen egentligen fungerar och att vi kan använda oss av tankens kraft för att rikta vår energi, styra åt det håll vi vill och verkligen manifestera det liv vi drömmer om, då är vi verkligen medskapare till våra egna liv.

Alla kan lära sig att använda sig av attraktionslagen på ett mer medvetet sätt. Med enkla verktyg och knep kan vi alla skapa flöde och manifestera det liv vi drömmer om!

Vill du lära dig mer om attraktionslagen & tankens kraft är du varmt välkommen till mina föreläsningar som jag håller under hösten i Sverige och Finland.

Varmt välkommen till en värld där drömmar blir verklighet!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena


416 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page