top of page

Att manifestera och leva sina drömmar!Vi kom alla till denna jord för att få ta del av Universums överflöd, i lycka, glädje och kärlek. Vi kom också till denna jord för att få lära oss många läxor. Livet går upp och ner, i glädje och sorg, för livet är livet!

Vi har lärt oss mycket om livet, men många av oss har inte lärt oss att vi alla är magnifika medskapare till vår egen framtid. Vi kan alla manifestera våra drömmar. För att göra det behöver vi lära oss att tänka och vara på ett annat sätt än det som är det vanliga för oss här i livet.

Vi kan alla se igenom illusionerna om hur vi lärt oss hur livet fungerar och tona in, i medvetenhet, på hur storslaget Universum är och att vi alla är värda och kapabla till att manifestera och leva våra drömmar.

I de stora skrifterna, bland annat Bibeln står det klart och tydligt, be så ska du få. Genom att forma en klar intention, en högre livsvision kan vi alla få det vi ber om. Alla våra drömmar kan besannas, allt vi kan föreställa oss kan vi skapa. Våra tankar och känslor är verktygen, de skapar ständigt! Ju mer tydlig intention vi har desto lättare uppnår vi det vi önskar.

Det sägs att 95% saknar denna tydliga intention, denna motivation till att göra det som kan tyckas omöjligt möjligt.

I cirka 30 år har jag levt medvetet med vetskapen om tankens kraft och attraktionslagen, jag har förverkligat alla mina drömmar och jag har även fått erfarenheten av att skapa även det jag inte vill ha, det vill säga, jag har även manifesterat det jag varit rädd för. Det vi lägger vårt fokus på är det vi skapar så det vill till att vi håller fokus på hur vi vill att det ska bli och inte på det vi inte vill ha.


Jag vill att alla ska lyckas med att förverkliga och leva sina drömliv. Under de senaste åtta åren har jag haft mängder av kurser, föreläsningar och coachning om attraktionslagen. Med glädje i mitt hjärta har jag sett människor förändra sina liv så det har blivit bättre och bättre och fantastiskt bra. Men jag har också sett många som lyckats ett tag och sen har de ramlat tillbaks i sina gamla hjulspår och liksom gett upp sina drömmar. Det gör mig så otroligt ledsen, de var ju verkligen på väg!För många år sen stod jag på balkongen sent en kväll och tittade upp mot stjärnorna och jag sa till Universum: - Jag ska viga hela mitt liv åt att få människor att vakna upp, se igenom rädslans illusion och lyckas leva sina drömmar. Det är många år sedan dess och jag har nått ut till över en miljon människor; genom Svt, poddar, min underbara blogg på Nära, mina böcker, genom föreläsningar och kurser. Jag har nått många och det är jag evigt tacksam för, men jag är långt ifrån klar med mitt uppdrag! Det senaste året har jag funderat på hur jag kan nå ännu fler och leda och visa vägen och få ännu fler att lyckas. Så tänker jag att ja givetvis såsom jag och andra har gjort för att lyckas. Skapa nya vanor, vara konsekvent och följa sin plan, dag efter dag. Att förverkliga sina drömmar med attraktionslagen är ingen quick-fix det är ett sätt att leva, att leva medvetet varje dag, i stort sett i varje tanke.

Det innebär också att vi tänker på ett annat sätt än vad de flesta gör, därför är det också viktigt med likasinnade, att dela sina tankar och drömmar med andra som ser på livet på samma sätt. Då kan vi bära varandra och hålla oss och varandra på hög frekvens, så vi inte ramlar tillbaks i gamla tankemönster igen.

Nu ger jag mig ut på turné i Sverige och Finland där jag kommer dela med mig av hur du kan använda dig av attraktionslagen och tankens kraft för att skapa det liv du drömmer om! Det blir en inspirerande kväll och du får många aha-upplevelser, insikter och känner hur dina drömmar verkligen kan förverkligas!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

385 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page