top of page

Dela din gåva med världen


Jag vaknade i morse med frågan i mitt sinne; vad vill jag nå ut med? Jag kände mig alldeles tom!

Jag fick verkligen göra en djupdykning inombords och ställa mig frågan, riktigt ordentligt, vad vill jag nå ut med? Det har varit så självklart för mig i alla år, min vision har varit så oerhört stark, jag har lagt 10 000 tals timmar på att föreläsa, skriva och resa runt för att nå ut med budskapet att vi alla är här för att förverkliga vår livsvision och leva våra liv i vår fulla potential. Men, av någon anledning, så i morse kände jag verkligen på allvar: vad vill jag nå ut med?


Jag satte mig i köket, drack mitt kaffe och tände mina stearinljus på bordet. Känslan var att jag har sagt och skrivit allting alldeles för många gånger och att jag på något sätt går på repeat. Jag skrev ner mina olika spår som jag arbetade med för att känna vart energin och känslan fanns. I medialitet? I astrologi? I attraktionslagen? I musiken? Det kändes lite läskigt för känslan kom liksom inte. Jag ritade, drog streck och försökte hitta mitt varför och hur. Kanske känner du igen den känslan av tomhet, innan motivationen och inspirationen återvänder? Den är lite läskig för det känns tomt på något sätt.


Efter en stund gick jag runt i mitt hem för att förbereda mig för att gå till Regnbågen och ta emot kunder. Då började jag känna känslan av visshet och jag kände en väldigt stark energi. Jag hör ofta min intuition som att den talar till mig. Plötsligt får jag orden inom mig: - Jag har sett in i framtiden sen jag var liten, det är inget jag bett om, det har bara kommit till mig. Att vara synsk är just det, vi kan sia om framtiden, vi har sanndrömmar och får varsel. Vi får information om saker som ska hända innan det händer. Jag blev uppfylld av den känslan och kände så starkt att jag är så oerhört tacksam för all den guidning jag fått genom livet.Efter en stund kom nästa budskap eller insikt. Jag har aldrig riktigt bara kunnat köra på i en grå vardag, jag har alltid velat ha ett mer spännande liv, ett liv fyllt av utmaningar, möjligheter och utveckling. Ja, tänkte jag, tack och lov för attraktionslagen. Tack och lov att jag fått visdomen i att förstå att vi alla kan förverkliga vårt högsta jag och leva i vår fulla potential! Den känslan var väldigt stark och den kopplades snabbt i hop med känslan av att vi alla är här för att dela våra gåvor med världen. Vi är värda att leva i Universums möjligheter och att leva ett liv i lätthet. Genom att vi aktiverar vårt högre medvetande och stärker vår egen guidning (den mediala utvecklingen) så blir vi ännu mer kraftfulla medskapare till vår egen framtid.


Det gick en stund till sen kom vissheten och visdomen om att astrologi verkligen är en väg till självkännedom för oss. Genom att vi lär oss att förstå våra grundenergier, flöden och cykler så kan vi verkligen använda oss av vår fulla potential och leva i samklang med Universums energier och cykler.


Guidningen var väldigt tydlig för mig och jag förstår nu också hur jag kan binda ihop mina olika koncept på bästa sätt. Det gav mig ny motivation inför att jag ska lägga upp alla mina kurser inför 2020. Jag kommer hålla Lär dig kanalisera – medial utveckling i fyra steg med att aktivera ditt högre medvetande – stärk din egen kontakt med ditt högre medvetande – lär dig kanalisera budskap till dig och andra – med lite olika inslag. Framförallt för att de som går dessa kurser ska hitta sin egen starka guidning och inte vandra vilsna mer.I Även för att stärka mottagningen så att man ska kunna guida andra. Kanalisering är så naturligt för oss alla, men många är avskärmade från sin egen själs röst. I det programmet ligger också en astrologi kurs, för att lära känna sig själv och hitta sina mest kraftfulla personliga egenskaper.


Utöver det kommer jag hålla kurser inom attraktionslagen. Både Lev i frihet för privatpersoner som vill skapa och leva sina drömmar och Lev i framgång för dig som längtar efter att lyckas med din karriär på högsta bästa sätt.


Så allt formar sig igen och när jag gick ner till jobbet, på vackra Vasagatan i Göteborg så kände jag verkligen att mitt budskap är att vi ska leva i lätthet, leva i flödet och skapa det liv vi önskar. Genom att vi lär oss att kanalisera budskap till oss själva och andra kan vi verkligen bli så guidade i våra liv. Jag är oändligt tacksam för den guidning jag fått genom hela mitt liv. Jag är så oändligt, ödmjukt tacksam att jag alltid levt i samklang med Universums energier, frekvenser och cykler. Jag har alltid varit annorlunda och vissa perioder har jag upplevt att det varit väldigt tufft att alltid se världen ur ett högre perspektiv, att upplevas som annorlunda och mystisk, men det har också gett så otroligt mycket.


Det är fullmåne i Tvillingarna i morgon, Tvillingarna står för kommunikation och att saker och ting inom det fältet fullbordas. Så nu släpper jag en del jag har arbetat med under åren och siktar på nya sätt att ge nya insikter.


Jag har även de senaste månaderna lyssnat till min själs längtan... och verkligen känt att jag saknar att arbeta mer med musik. Förr var jag sångerska och spelade gitarr. Jag skrev egna låtar och hade mitt eget band. Det är väldigt längesen, så min längtan har fått mig att fatta beslutet att sjunga igen. Men denna gången tillsammans med andra underbara människor. Mantrasånger, vackra mjuka texter. Jag reflekterade över det innan när jag lagade mat, att jag växlar från hårdrockssångerska till mantrasångerska, jag ler och tänker att kanske är det åldern. Underbart ska det bli i alla fall. Min premiär kommer vara på Näras Hjärtedag i Malmö den 16/2. Nervöst men spännande!

Nu ska jag lägga upp mina kurser och föreläsningar på min hemsida. Tack för att jag får dela mina tankar med er.


Jag önskar att du är en av de människor som går din egen väg och uppfyller ditt självförverkligande för att hitta din allra högsta potential och kunna leva livet full ut. Stort lycka till!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena319 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page