top of page

Tidningen Taras horoskop 16/7 - 13/8


Horoskop Tara nummer 9/20

för tiden 16/7 – 13/8


Detta inlägg är skrivet av Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt, astrolog på Tidningen Tara. Varmt välkommen till Tidningen Tara - den härliga tidningen för dig mitt i livet <3 https://www.tara.se/


Ingress:

Nu är vi mitt i den härliga högsommaren och Solen går in i Lejonet och ger oss en livlig, entusiastisk och kreativ energi. Det är en härlig tid för resor, nöjen och lite guldkant på tillvaron! Solen, Mars och Venus skapar härlig livslust! Njut av livet!

Väduren 21/3 – 19/4

Det är en härlig tid för dig! Du är fylld av motivation och drivkraft. Du passar på att använda semestern till att roa dig och resa till nya platser. Du satsar på dig själv och din utveckling, gärna tillsammans med likasinnade. En temaresa är perfekt!

Oxen 20/4 – 21/5

Du vill få tid för dig själv i hemmets lugna vrå. Att få strosa runt i trädgården, i parken eller på stranden och hinna smälta alla intryck är perfekt för dig nu. Du umgås helst med dina nära och kära, så planera gärna in några semesterdagar tillsammans!

Tvillingarna 22/5 – 20/6

Du är attraktiv, sällskaplig och njuter av att tillbringa semesterdagarna med vänner och nya bekanta. Du vill lära känna nya människor och söker nya kontakter i olika sammanhang, även internationellt. Ägna dig gärna åt att skriva och nå ut med dina tankar.

Kräftan 21/6 – 22/7

Du satsar på din karriär och dina ekonomiska mål. Det är en bra tid för dig att skapa nya kontakter och att sätta ord på dina visioner. Skriv ner dina nya mål den 20/7. Du är driven och motiverad att skapa förändring. Sikta högt och tro på dig själv.

Lejonet 23/7 – 22/8

Det är din tid på året, härliga Lejon. Du strålar och är den naturliga stjärnan i samlingen. Efter förra månadens mer reflektiva tid så passa på att använda denna härliga tid till att sätta nya personliga mål inför den årscykel som påbörjas för dig nu.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Nu är det viktigt att du får tid för dig själv, för att smälta allt som hänt under det senaste året. Så passa på att skapa egentid, strosa runt på stranden och kom i kapp dig själv. Du kan intressera dig för livets djupare mening, så meditera gärna.

Vågen 24/9 – 22/10

Du intresserar dig för att vidga dina vyer, gärna genom resor eller att du på annat sätt lära dig. Du får många smarta insikter och idéer och du kan vilja nå ut, digitalt till olika grupper av människor. Du umgås gärna med din kärlek och dina vänner.

Skorpionen 23/10 – 21/11

När andra vilar ut så har du fokus på arbete och livsväg. Du är motiverad och vill skapa förändring i dina dagliga rutiner och även i din karriär. Skapa en ny livsvision den 20/7, skriv nya mål! Du söker även närhet och är kärleksfull och passionerad.

Skytten 22/11 – 21/12

Kärleken ser spännande och fin ut, är du singel kan du träffa kärleken nu. Är du i en relation så blomstrar den. Du är full av energi som behöver få utlopp så kärlek, nöjen och resor fyller dina dagar denna härliga period! Aktiva temaresor är perfekta!

Stenbocken 22/12 – 19/1

Du njuter av ledigheten och är gärna på hemmaplan tillsammans med din familj. Det är en fin tid för dig att lära känna dig själv på djupet; meditation, terapi och liknande kan vara väldigt lärorikt. Det är bra med detox och att hitta lugnet inom dig.

Vattumannen 20/1 – 18/2

Du är social och omger dig gärna med nya, härliga människor. Söker du kärleken kan den dyka upp i denna period. Du roar dig och att resa under denna period ger härliga upplevelser. Du är kreativ och fylld av härliga idéer som du gärna delar med andra.

Fiskarna 19/2 – 20/3

Du njuter av att skapa struktur i ditt liv under semestern. Du skapar fina rutiner i ditt dagliga liv, du ser över din ekonomi och motiveras till att se hur den kan göras bättre. Du omger dig gärna med din familj och inspirerar alla med din drömska natur.

1 118 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page