top of page

Underbara kläder i bambu!

”Annonslänkar från movesgood.com”

Kläder, kläder, kläder! Tänk så stor del av våra liv kläder är. Vad vi bär, hur de känns, hur de sitter och hur de håller. Dessutom har jag blivit mycket mer kräsen genom åren. Min hud är känslig för vissa material, så jag har alltid så naturligt som möjligt närmast kroppen! Så min basgarderob är viktig, framförallt det jag har närmast kroppen. Jag älskar klänningar och har alltid gjort och de som är naturliga och fräscha i sina material är favorit!

Jag vet inte hur det är med dig, men för mig är det viktigt att tänka utifrån hållbarhet och jag väljer gärna kläder där företaget har tänkt till, för att även vara gynnsam för vår miljö. Klädindustrin är väldigt omtalad både vad det gäller hur människor blir behandlade men också utifrån hur det påverkar vår miljö. Jag hamnade på sidan Movesgood och fastnade för deras kläder. När jag läste vidare och såg att de tar fram kläder av bambu så bestämde jag mig för att dessa kläder vill jag ha. Hela känslan är äkthet och med bra riktigt bra miljötänk. För mig känns det bra att köpa kläder med hög kvalitet, lång hållbarhet och som samtidigt är gynnsamt för miljön och det hittar jag här. Det är det som är Movesgoods vilja och avsikt att Movesgood skapar kläder för både mig som kund och för vår jord och att ge oss som kunder tidlösa kläder och accessoarer i hög kvalitet och med en lång livscykel.

Sen tycker jag om klädernas former och färger och att det finns till båda kvinnor och män. ”I det enkla bor det vackra” den känslan fick jag.

För mig är det dags att uppdatera mina toppar, toppar som jag kan ha och träna i, till vardags och för att mysa i efter badet. Här ser du Movesgoods härliga toppar i olika färger: https://movesgood.com/collections/tops

Det är inte alltid så lätt att hitta rätt. Men, denna gång blev jag väldigt nöjd. Så kika in du med. Ljus och kärlek, Helena-Magdalena


39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page