top of page

Taras Årshoroskop 2024

Välkommen till Tara  Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor? Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida.  https://www.tara.se/


Årshoroskop 2024

 

 

Väduren 21/3–19/4

 

Allmänt:

2024 blir ett mer spännande och socialt år för dig. Din frihetslängtan är stark så det passar perfekt att ta nya steg i livet. Ett arbete med frihet, gärna kopplat till kommunikation tillfredsställer din rastlöshet. Du träffar nya människor i år.

 

Ekonomi:

Under första halvan av 2024 gör du klara förbättringar ekonomiskt. Genom de förändringar du har gjort förra året och fortsätter med i år skapar du en större stabilitet framåt. Oktober bjuder på positiva överraskningar gällande din bostad och din ekonomi.

 

Kärlek:

Under våren blir du mer medveten om vad du söker i ditt kärleksliv. Om du inte har det du söker så är det möjligt att du avslutar en relation. Från mitten av sommaren och framåt har du de bästa möjligheterna i kärlek, framför allt i oktober!

 

Skapa större frihet i livet!

 

Oxen 20/4–21/5

 

Allmänt:

Fram till sommaren är du i en fantastisk utvecklingsfas. Du växer som människa och har rejält flyt i livet. Förändringar kan ske snabbt i ditt liv under sommaren. Du vet vem du är och vad du vill och du ser till att skapa det liv du önskar.

 

Ekonomi:

Din ekonomi får ett härligt flyt under andra halvan av året, med start under sommaren. Du kommer på briljanta idéer på hur du kan få dina pengar att växa. Du tänker utanför boxen och kan få spännande snilleblixtar i år. Arbetslivet är på topp! 

 

Kärlek:

Under våren har du mer fokus på dig själv och din utveckling så kärleken får vänta tills sommaren och framåt. Då ser det oerhört spännande ut. Om du är singel kan du träffa en ny kärlek som vänder upp och ner på ditt liv. Det blir en stark kärlek!  

 

Gör långsiktiga mål under våren!

 

 

Tvillingarna 22/5–20/6  

 

Allmänt: Fram till maj är du mer introvert än normalt, du utvecklas som mest när du får tid för reflektion. I maj kommer lyckoplaneten in i Tvillingarna och förgyller ditt liv ett helt år! I år startar du en ny 12-årscykel så använd hösten till att drömma stora drömmar!

 

Ekonomi:

Du har extra flyt i din ekonomi i år, framför allt under sommaren och hösten. Lyssna till din inre röst och tro på dig själv. Det är möjligt att du tar ekonomiska chanser som andra avråder dig ifrån. Men följ det som känns rätt för dig. 

 

Kärlek:

Framåt sommaren blir du mer social och utåtriktad och trivs som fisken i vattnet ute i vimlet.  Du är attraktiv, tilldragande och har en fantastisk karisma så du lär vara omgiven av beundrare. Kärleken ser spännande ut i år!

 

Stråla som den stjärna du är!

 

 

Kräftan 21/6–22/7

 

Allmänt:

2024 är ett perfekt år för dig att få lite extra tid för dig själv. Du är social och gör framsteg i livet, men ju längre fram året lider desto mer längtar du efter att få ta det lugnare och få mer tid för dig själv. Det är ett år för inre växande, du får nya insikter om dig själv.

 

Ekonomi:

Din ekonomi ser väldigt spännande ut 2024. Du drivs du av en längtan efter att känna en större frihet ekonomiskt, att tjäna pengar på nya sätt. Du kan få fina möjligheter till ekonomiskt samarbete, som delägarskap och liknande. Ta chansen.

 

Kärlek:

I år har du alla möjligheter att få uppleva djup och passionerad kärlek. Om du är i en relation så kommer ni varandra närmare. Om du är singel så kommer 2024 bjuda på fantastiska kärleksmöten. I juli och oktober har Amor dig i sikte.

 

Njut av kärleken!

 

 

Lejonet 23/7–22/8  

 

Allmänt:

2024 blir ett toppår för dig! Du är nyfiken, social och längtar efter att träffa nya människor. Ditt liv bjuder på många härliga möjligheter och du dansar fram i livet. Du lyckas fantastiskt bra i din karriär och du kan nå ut internationellt i år.

 

Ekonomi:

Din ekonomi har ett härligt flyt i år, men ha lite extra koll på din ekonomi i augusti. Det kan vara pengar som blir försenade på grund av ett missförstånd av något slag. Allt löser sig, men ha koll. Hösten bjuder på spännande ekonomiska nyheter.

 

Kärlek:

I år är du supersocial och är gärna ute i vimlet. Det ger dig också fina möjligheter att träffa kärleken. Det är under sommaren och hösten som du har bäst kärlekslycka. Om du är i en relation så utvecklas ni tillsammans på ett härligt sätt i år.

 

Njut av livet!  

 

 

Jungfrun 23/8–23/9  

 

Allmänt:

I år satsar du på ditt arbete och dina livsplaner. Du får många fina möjligheter inom din karriär i år. Du har goda chanser att bli befordrad och få drömjobbet. Du visar framfötterna och utstrålar självsäkerhet. Tro på dig själv för andra ser vad du går för.

 

Ekonomi:

Det är en del ekonomiska förändringar för dig i år. Dels så vill du ha en större ekonomisk självständighet som gör att du ser över din privata ekonomi. Dels får du fina ekonomiska möjligheter i år. Karriären blomstrar och kommer med löneförhöjning.

 

Kärlek:

Det är under årets första halva som kärleken ser mest gynnsam ut för dig. Om du är singel kan du träffa en ny kärlek. Om du är i en relation så utvecklas den under året. Men just i år så har du mer fokus på karriären än på kärleken.

 

Sikta mot stjärnorna!

 

 

Vågen 24/9–22/10

 

Allmänt:

Dina relationer kommer vara i fokus under året. Du blir mer medveten om vilka relationer som är gynnsamma för dig och vilka som mest tar din energi. Så du kan välja att släppa taget om vissa människor i år. Din drivkraft är att vara mer självständig och att få mer tid för dig själv.

 

Ekonomi:

Under året så är även dina pengar i fokus. Du vill känna större ekonomisk frihet och själv ta ansvar för din ekonomi nu. Ekonomiska åtagande som gemensamt ägande, delägarskap och liknande avslutas i år.

 

Kärlek:

Du har fantastiska möjligheter att ta nya steg i ditt kärleksliv genom samboskap eller bröllop. Om du är singel så har du stora möjligheter att träffa kärleken i år. Värna om din självständighet och möt en likasinnad. April är bästa månaden för kärlek!

 

Sätt dig själv i första rummet!

 

 

Skorpionen 23/10–21/11

 

Allmänt: Du har ett år med flera förändringar at vänta, främst inom karriär och ekonomi. Om det har varit för mycket på arbetet och att du börjar tappa inspirationen så passar det perfekt att satsa på en annan tjänst i år. Kanske är det dags att sadla om?

 

Ekonomi:

Din ekonomi flyter på bra i år. Den följer de förändringar du gör i ditt arbetsliv, löneförhandlingar blir aktuella. Under hösten kan du få fina ekonomiska möjligheter genom  ekonomiska samarbeten eller gemensamt ägande. Det ser tursamt ut.

 

Kärlek:

Kärleken ser väldigt spännande ut i år. Om du lever i en relation så kommer ni varandra närmare. Om du är singel så har du stora möjligheter under hela året att träffa kärleken. Du provar dig fram och kan ha lite svårt att bestämma dig för vad du vill.

 

Satsa på ett nytt arbete!

 

 

Skytten 22/11–21/12

 

Allmänt:

2024 är kärlekens och relationernas år för dig! Du möter nya människor och lämnar andra människor bakom dig. Du vill omge dig med människor med samma värderingar och intressen som du har och du möter även nya vänner från när och fjärran.

 

Ekonomi:

Du har ett mellanår ekonomiskt. Det flyter på bra men det tycks inte ske några större förändringar förrän under sommaren då du kan få värdefulla insikter kopplat till din ekonomi. Du kan få ett lönelyft eller andra ekonomiska möjligheter.

 

Kärlek:

2024 är det bästa året i kärlek på länge. Om du är i en relation så vill det till att den följer med i din utveckling, annars tröttnar du. Du längtar efter frihet, äventyr och att möta nya människor. Om du är singel så får du väldigt många chanser att träffa kärleken i år.

 

Satsa på kärleken i år!

 

 

Stenbocken 22/12–19/1  

 

Allmänt:

Stenbocken är karriärtecknet framför alla och i år gör du skäl för namnet för du kommer ha väldigt mycket fokus på ditt arbete och din karriär. Du siktar mot stjärnorna och vet vad du vill, du lyckas! Tro på dig själv och satsa på drömjobbet!

 

Ekonomi:

Din ekonomi genomgår förändringar i år. Det passar dig perfekt att gå igenom din ekonomi ordentligt och se hur du kan få dina pengar att växa på bästa sätt. Du får lönelyft i samband med nya tjänster så förhandla dig till den lön du verkligen är värd.

 

Kärlek: Under kommande år så har du mer fokus på annat än kärlek. Lever du i en relation så flyter den på. Om du är singel så kom ihåg att dejta och att omge dig med nya människor annars händer det inte mycket i år. Oktober bjuder på störst möjligheter i kärlek. 

 

Satsa på drömjobbet!

 

 

Vattumannen 20/1–18/2

 

Allmänt:

Under året som kommer är du vetgirig och det passar dig perfekt att studera, gå på kurser och stilla din kunskapstörst. Ägnar du dig åt skrivande har du goda möjligheter att bli publicerad och nå ut med dina skrivna ord.

 

Ekonomi:

Redan under 2023 började du ta tag i din ekonomi på olika sätt och du fortsätter i år. Om det är något med din ekonomi som du inte riktigt har tagit ansvar för så tar du det ansvaret nu. Du kan ha varit för godtrogen, men nu ser du mer klart på situationen.

 

Kärlek:

Det är ett spännande år för kärlek! Om du är i en relation så utvecklas ni ihop och har roligt tillsammans. Om du är singel så passa på att träffa kärleken i år. Du är extra attraktiv och spännande och det strålar om dig, den kärlek du har väntat på kommer i år.

 

Skapa ekonomisk trygghet!

 

 

Fiskarna 19/2–20/3  

 

Allmänt:

Du har ett härligt år att se fram emot i år. Det blir lite lugnare än förra året och du kommer mer till ro. Det passar dig perfekt att satsa extra på ditt hem i år. Passa på att renovera, bygg om eller byt bostad. Skapa ett inspirerande hem.  

 

Ekonomi:

Det är ett år med ekonomiska förändringar för dig. Du vill känna en större frihet och valmöjlighet gällande din ekonom. Under våren passar det bra att avsluta dina ekonomiska åtagande. Då kan du göra egna investeringar.

 

Kärlek:

Du har störst möjligheter till kärlek under mars, juli och oktober. Då strålar kärleken mot dig. En etablerad relation blir djupare och ni har det riktigt bra. Om du är singel så kan du bli blixtförälskad. Du träffar den som känns rätt och ni blir snabbt ett par och lyckan ler mot er. 

 

Skaffa din drömbostad!

 

1 975 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page