top of page

Tacksamhet!

Jag hoppas du har en underbar höst och att solens strålar lyser på dig också! Det är en vacker höst, träden skiftar färg och luften är hög och klar!

Under de senaste två månaderna har jag varit på resande fot i stort sett hela tiden. Först var jag i Grekland i fyra veckor. Vi genomförde två olika resor därnere.

Efter det har jag varit på Näras andliga kryssning och föreläst om astrologi, själarna på jorden nu, högkänslighet och attraktionslagen. Därefter startade min turné om attraktionslagen med föreläsningen Lär dig använda tankens kraft och attraktionslagen. Jag har varit i Stockholm, Vasa, Göteborg, Jönköping och slutligen i Malmö. Det har varit underbara, intensiva veckor. Framförallt har det varit fantastiskt att möta så många av er där ute! Med ert underbara intresse för Universums mäktiga lag, attraktionslagen. Det har varit helt fantastiskt att prata om detta underbara ämne, som liksom aldrig tar slut!

Tänk att vi är regissörer till vår egen framtid! Tänk att vi är mäktiga medskapare till vår morgondag. Genom att vi föreställer oss hur vi vill att det ska vara så visar vi vägen in i vår egen framtid. Om jag inte hade känt till och trott på attraktionslagen genom mitt liv så hade jag aldrig börjat arbeta som chef inom socialtjänsten, inte fått bygga mitt vita hus vid havet, inte blivit författare, föreläsare eller astrolog, skribent inom media. Jag hade säkert inte heller attraherat det liv jag lever i frihet med verksamhet i tre länder. Men framförallt så hade jag kanske inte vågat hoppas på att min dotter skulle klara sig under sina tuffa år. Inte vet jag, men tanken svindlar ibland.


När vi blir klara över hur Universums elektromagnetiska fält fungerar och hur vi ständigt kommunicerar så blir allt så självklart på något sätt. Det viktiga är att vi alla hittar vårt eget sätt att kommunicera och använda oss av attraktionslagen. För det är så att om vi, en stund emellanåt föreställer oss att allt är precis som vi önskar och att vi föreställer oss det som att det redan har hänt, så ger det en genklang ut i Universum som med synkronicitet kommer skapas för oss i våra liv! ”Om du tror att du kan så kan du, om du tror att du inte kan så får du också rätt” – kom i håg det!


Nu går jag in i en mer stillsam period då jag kommer vara mer på hemmaplan under några månader. Om du är intresserad av att lära dig mer om tankens kraft och attraktionslagen så är du varmt välkommen att gå min webb-kurs Lev i frihet, som startar den 5/11. Där vi, genom webbinar, går igenom de sju olika stegen och blir mästare på att skapa och leva våra drömmar. Vill du veta mer så läs här: https://www.facebook.com/events/360533327995213/


Under de mörka vintermånaderna kommer jag ha meditationskvällar, med mantrasånger och medialitet här hemma i Göteborg. Läs mer här: https://www.facebook.com/events/2526714444076564/


I december kommer jag även att ha en medial kurs, en prova på helg, där vi lär oss kanalisera på olika sätt. Under 2020 startar jag en 1-årig kurs i medial utveckling så denna helg kan vara bra för dig som är nyfiken. Så kan du prova på och känner du dig än mer intresserad så kan du gå de olika stegen under 2020. Läs mer om medial utveckling här: https://www.facebook.com/events/446239849363910/


Jag önskar dig en vacker och harmonisk höst!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

235 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page