top of page

Mitt i sommaren!

Visst är det underbart att sommaren är här? Jag hoppas ni har många härliga, lata dagar framför er. Vädret visar sina fina sidor och värmerekorden sätts igen.

Juli - mitt i sommaren - mitt i livet!

Juli börjar med månförmörkelse i Kräftans tecken - så här kommer alla känslorna på en och samma gång.

Tack alla ni som besökt min nya hemsida. Jag har arbetat länge med den och fått lära mig mycket på vägen. Om jag någon gång ska sadla om så funderar jag starkt på webbdesigner, jag tycker det är kul att skapa!


I alla fall. Nu ska jag resa på semester en vecka, till vackra Turkiet. Så jag är inte så tillgänglig som jag brukar vara.

Därefter har jag mina konsultationer som vanligt, via telefon och på Regnbågen. Tid bokas via BokaDirekt eller via sms 0768-904906.

Den 9/7 startar jag ett av mina nya program inom attraktionslagen Lev i frihet - sju steg för att manifestera dina drömmar (länk till event: https://www.facebook.com/events/360533327995213/?ti=icl ) det går att anmäla sig fortfarande om du vill vara med.

Den 23/7 startar jag nästa program Lev i framgång - sju steg att förverkliga dina karriärsmål (länk till eventet: https://www.facebook.com/events/651565868655607/?ti=icl ) för oss som vill förverkliga våra karriärsmål.

Under juli kommer jag även ha fina rabatter på mina e-kurser, du hittar dom här på min hemsida. Uppge rabattkod: sommar2019 och tryck på aktivera kod så får du 20% på alla mina kurser. (Länk: https://app.coursio.com/store/helena-magdalena )

Jag har alltid älskat att studera på semestern, att fylla mig med ny visdom och inspiration, kanske är du likadan?

Jag önskar dig underbara veckor i solen 😎☀️

Kom i håg att leva min vän, ty dagen som gått kommer aldrig igen!


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.se

80 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Tacksamhet!

1 Comment


photo lab
photo lab
Oct 23, 2020

mycket vackra bilder. Fotografen gjorde ett utmärkt jobb. Om du har ledig tid rekommenderar jag att du bekantar dig med informationen som hjälper dig att bli effektivare i naturfotografering i framtiden. jag tror du kommer gilla det https://fixthephoto.com/nature-photography-tips.html

Like
bottom of page