top of page

sommar - lyssna på ljudböcker!


Lev din dröm!

"Inlägget innehåller annonslänkar från Nextory"


Min absoluta favoritsysselsättning när jag är ledig i några timmar är att lyssna på ljudböcker! Under det sista året har jag lyssnat på underbara böcker, framförallt De sju systrarna av Lucinda Riley. Det är en av de bästa serierna jag någonsin läst. Jag hinner inte sitta och läsa men jag hinner lyssna då jag viker tvätt, promenerar, kör bil eller städar. Då är det helt underbart att sätta på en spännande bok och fyllas med inspiration.

Under förra året fick jag själv möjligheten att ge ut mina egna två böcker som ljudböcker och jag fick nu rapport och ser att tusentals människor har lyssnat på mina böcker. Stort tack!

Kanske vill du inspireras under sommarveckorna och passa på att lyssna på ljudböcker. Det är som att vara på en underbar spännande resa!


Här kan du läsa om min första bok som du nu kan passa på att lyssna på på Nextory:

Jag trotsar Jantelagen och säger att vi alla ska fokusera på hur fantastiska vi är och vi är alla värda att leva våra allra vackraste och mest harmoniska liv! Våra liv är vår största gåva och varje dag är fylld av möjligheter. Vi kan alla använda oss av vår egen kreativa skaparförmåga och Universums lag om attraktion för att sända ut att livet är precis så som vi önskar att det ska vara för vi är magnifika medskapare till vår egen framtid!

Jag bestämde mig för 13 år sen att använda attraktionslagen för att totalt förändra mitt liv, för mig och mina älskade döttrar. Sedan dess har jag förverkligat mina drömmar en efter en och jag är inte mer lyckligt lottad än någon annan, vi kan alla skapa vårt allra bästa liv utifrån våra förutsättningar.

Jag förändrade mitt liv totalt, på bara ett par år. Därefter satte jag mig ner och skrev min första bok Lev din dröm som jag fick möjlighet att ge ut tillsammans med tidningen Nära.

Året efter skrev jag också uppföljaren Lev i din kraft i samarbete med Tidningen Nära. Jag är så tacksam för alla människor jag har kunnat inspirera och motivera genom åren och att mina böcker lästs av tusentals människor!


Under förra året spelade jag dessutom in mina böcker som ljudböcker i samarbete med Saga, Egmont och nu har jag fått den första rapporten och tusentals människor har lyssnat på mina böcker. Stort tack av hela mitt hjärta.
Nedan kan du läsa inledningen till min första bok Lev din dröm!


Inledning:

Attraktionslagen denna mäktiga universella lag som alltid fungerar och som alltid kommer att fungera för oss i våra liv. Vilken gåva att vi faktiskt kan skapa det liv vi verkligen drömmer om! Genom att lära oss vad det innebär att leva med attraktionslagen så är det bara att börja. Vi behöver inte vänta.

Attraktionslagen är enkel, väldigt enkel. Det är en universell lag som har fungerat för oss sedan den dag vi föddes, den kommer alltid att vara verksam och har alltid varit, oavsett om du tror på den eller inte. Den är lag, det du sänder ut får du tillbaks nu och för alltid.

I många av våra heliga skrifter står det på olika sätt om att Be så ska du få, sök så ska du finna med mera.

Det är som att vi människor har haft budskapet tillgänglit i alla tider men att det bara är ett fåtal personer som har förstått hur man kan använda sig av det. 2006 gjorde en kvinna som heter Rhonda Byrne filmen ”The Secret” och strax efter även bok med samma namn. Filmen och boken spreds som en löpeld över världen. I samband med det så blev allt fler människor medvetna om vad attraktionslagen är för något. Vi har alla levt med attraktionslagen i hela våra liv, oavsett om vi tror på den, oavsett om vi känner till den så har den alltid fungerat för oss i våra liv. Men det är först nu som människor världen över förstår och tillämpar sig av attraktionslagen med medveten avsikt.

Attraktionslagen är egentligen väldigt enkel, den innebär att det vi sänder ut kommer tillbaks till oss, ständigt. Attraktionslagen är som en spegelbild. Det vi sänder ut att vi är eller har, manifesteras för oss gång på gång. Det har alltid varit så och det kommer alltid att vara så.


Det som är svårt är att vi som människor är komplexa, vi kommer därför behöva göra korrigeringar på vårt sätt att tänka för att det ska kunna fungera enkelt för oss. När vi lär oss hur vi människor fungerar och varför så kan vi också påbörja de förändringar som vi behöver göra för att kunna leva i flödet med överflöd, tillit och tro. Det är vi som är komplexa, vi som sätter upp begränsningar och hinder för vår egen lycka, för att vi inte vet bättre. Genom boken kommer mer och mer av det du tror i dag att ändras och du kommer när du är klar med den här boken se livet på ett annat sätt och du kommer med stor sannolikhet att må mycket bättre, helt enkelt för att du kommer vara på en högre frekvens.
Attraktionslagen så stor – så mäktig – så rättvis – så oändlig!

Den har alltid fungerat och kommer alltid att fungera,

oavsett om du känner till den eller inte

oavsett om du tror på den eller inte –

Det är en universell lag – lagen om attraktion!

Helena-Magdalena


153 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page