top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Lucka 19Lucka 19


Böner & Blessings!


Att be för en människas välgång, välbefinnande och liv är vackert. Att sända positiv energi, Ljus och kärlek likaså.


Jag och många med mig arbetar med healing av olika slag. För att ge healing och även skicka healing på distans så är det etiskt att få den personens samtycke. Oftast får man det. Men i bland så har man inte ett samtycke av olika anledningar och då avböjer jag att skicka healing till den det berör, men jag kan erbjuda dess anhöriga att skicka healing. Då jag inte kan skicka healing så använder jag mig av det som jag har börjat kalla böner och blessings. Jag fokuserar på att be för personens högsta bästa och att skicka ljus och kärlek. På kvällen innan jag ska somna så ber jag uppåt. Jag tackar för dagen som varit och så sänder jag mina kärleksfulla tankar till de jag vet behöver det just nu.


Om du vill uppnå harmoni och förlåtelse med en människa så kan du under 30 dagar be för den personen och skicka ljus och kärlek. För att skicka energier kan vi göra och då omsluter vi den personen med positiva energier. Det är så mycket bättre än att vara arg och ledsen och sända negativa tankar.

Så kan vi alla bidra till att göra världen till en bättre plats och att vara ljusbärare.Var den förändring du önskar i världen!


Lycka till!


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena


39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page