top of page

Lucka 17Lucka 17


Tacksamhet!


När vi känner tacksamhet vi genomsyras vi av positiva känslor vilket höjer vi vår frekvens. Vi blir uppfyllda av positiva känslor och ju mer vi sänder ut tacksamhet desto mer får vi att vara tacksamma över. Attraktionslagen - den universella lagen om attraktion innebär att vi attraherar det vi sänder ut. Lika söker lika.

När du fokuserar på det du verkligen är tacksam för så sänder du ut en hög energi i Universum och den energin kommer att starta kedjor av händelser, det vi kallar för synkronicitet, för att du ska få ännu mer att vara tacksam över.

Så att använda dig av en tacksamhetsbok, där du skriver ner det du är tacksam för kommer att göra att du blir medveten om allt du har att vara tacksam för. När du skriver i din tacksamhetsbok så är det värdefullt att skriva:

Jag är så tacksam för...för att.... Exempel: Jag är så tacksam för mina vänner, för att tillsammans med dom känner jag mig älskad, glad och omsluten av deras fina omtänksamhet.

Jag är så tacksam för mina barn, för att jag älskar dom över allt annat. Jag är så tacksam för mitt hem, för att här kan jag verkligen njuta av livet.

Gör det till en vana att skriva tacksamhetsbok varje morgon eller kväll så kommer du bli mer och mer tacksam, positiv och trygg.


I min första bok Lev din dröm kan du läsa mer om tacksamhet och hur attraktionslagen fungerar. Boken är slut på förlag, jag har ett fåtal kvar hemma om du vill beställa den, då går det bra att maila mig på info@helena-magdalena.com

Lev din dröm finns också som ljudbok där du kan lyssna på den.


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page