top of page

Lucka 16Lucka 16


I dag ska vi tillägna oss den helande och läkande kraften i naturen. Naturen är verkligen helt fantastisk, vacker och helande och läkande. Tänk en susande skog, ett forsande vattenfall, en ljummen sandstrand, ett mäktigt fjäll, en vacker soluppgång. Naturen är så läkande, så i dagens lucka så tänkte jag skriva en liten text om hur du kan be en plats i naturen öppna sig för dig och släppa dig riktigt nära.

För när vi strövar runt ute i naturen så kanske vi inte är helt närvarande om det som finns omkring oss, det är lätt att gå och låta tankarna vara upptagna och sysselsatta. Men om du går ut i naturen, till exempel till en vacker glänta.

Stanna upp! Andas några långa, djupa andetag och bli fullt medveten om platsen du befinner dig på.

Använd mindfulnessövningen till att skapa en total närvaro där du befinner dig. Då kan du, via telepati eller genom att säga det högt, be platsen öppna sig för dig!

Sänd kärlek till platsen och du kan tänka att du kommer med goda avsikter.

Vänta och se vad som händer. Kanske "möter" du skogens väktare som öppnar skogen för dig? Ofta kommer de vilda djuren i naturen närmare dig och de känner dina goda avsikter. Kanske förnimmer eller ser naturväsen. De finns därute! Du kan kommunicera med dom genom att "tänka tankar" till dom. Så kommunicerar ni via telepati med varandra. Det kan du också göra med djuren omkring dig.

Låt det vara en helande och läkande stund för dig, i total närvaro!


Lycka till! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena


33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page