top of page

Lucka 15Lucka 15


I dagens lucka berättar jag om hur du kan rena ditt hem med Palo Santo. Jag använder oftast det, för jag tycker att det luktar så gott. Vissa använder salvia för att rena energierna. Varje själ är energi, så vi människor avger energier omkring oss. Vårt energifält är vår aura och alla har ett energifält. De som finns i andra dimensioner, som till exempel i andevärlden är också energier och det gör att vi kan känna energierna i från andevärlden och andra energier i andra dimensioner.

Om ett rum eller ett hem har en energi som inte är så behaglig, som tung energi, eller stressig, sorglig eller vad det nu kan vara så passar det perfekt att rena energierna med hjälpa av bland annat Palo Santo eller salvia. Om det är mycket andeaktivitet i ett hem så kan du skapa lugnare energier genom att gå runt och bränna salvia. I alla fall, så här kan du göra. Tänd Palo Santo och gå runt i ditt hem. Rör stickan eller pinnen runt öppningar i dörrar och fönster. Gå runt i ditt hem så du kommer åt överallt.

Palo Santo och salvia finns på Internet att köpa om du inte har det hemma.


Du kan ju också rena ditt hem med kristaller och då är det framförallt bergskristall som renar energier och beskyddar dig från negativa energier.

Lycka till! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena


36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page