top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-NĂ€tt

YouÂŽre the meaning of my life - youÂŽre my inspiration





You®re the meaning of my life – you®re my inspiration!

Ja sÄ Àr det. Jag kan inte inspireras om jag inte blir inspirerad, jag kan inte motivera om jag inte blir motiverad, jag kan inte ge om jag inte fÄr. Att just du vÀljer att följa mig ger mig sÄ mycket glÀdje och tacksamhet, bara sÄ du vet det!

Man kan inte vara en ledare om man inte har förtroendet att leda, man kan inte vara inspiratör om ingen lyssnar. Ja du förstÄr sÀkert hur jag tÀnker!

Jag hoppas du njuter av hösten, av att kvÀllarna blir lÀngre och lÀngre. Naturen gÄr mot stillhet och det Àr mysigt att kura skymning. I dag faller snö över stora delar av vÄrt vackra land. Dessutom har vi Merkurius, himlens budbÀrare i retrodgrad. NÀr planeterna gÄr retrograd sÄ gÄr Jorden fortare Àn dom och det ser ut som den eller de andra planeterna gÄr baklÀnges. Just nu Àr bland annat Merkurius i retrograd. Merkurius styr över kommunikation pÄ alla plan: talande, skrivande, mailande, sms men ocksÄ för resor. SÄ det Àr bra att vi har extra koll för Merkurius Àr en trickster, han busar till det och det Àr lÀtt att mail hamnar fel, avtal blir felaktiga och det Àr lÀtt att det blir missförstÄnd, missade tÄg och annat. SÄ var lite extra noga under denna tid. Det som Àr en underbar fördel med Merkurius retrograd Àr att det Àr en fantastisk tid att samla i hop alla lösa trÄdar vi har i vÄra liv. Som att Àntligen fÄ tid att stanna upp och hinna skriva ner det som Àr viktigt, ringa dom dÀr samtalen vi kanske inte hunnit med, planera framÄt och organisera vÄra liv. Passa pÄ!

SÄ kÀnner du att allt Àr i ordning nÀr Merkurius gÄr framÄt. Vi har dessutom Solen i Skorpionen just nu, det ger oss energin av att vi vill gÄ till botten med saker och ting, vi vill fördjupa oss och förÀndra det som inte lÀngre Àr bra. Vi kan ocksÄ fÄ insikter eller se hemligheter som vi inte sett innan. SÄ djupdyk och samla ihop alla lösa trÄdar sÄ anvÀnder du veckorna fram till 20/11.



PĂ„ tal om astrologi sĂ„ Ă€r jag vĂ€ldigt glad och tacksam över att ha fĂ„tt nytt uppdrag pĂ„ Tidningen NĂ€ra, jag kommer inför varje vecka skriva ”Helena-Magdalenas Astro-guidning” inför veckan, det kan du lĂ€sa pĂ„ www.tidningennara.se . Dessutom kommer jag skriva horoskopen inne i tidningen NĂ€ra, sĂ„ dĂ€r kan du lĂ€sa periodens horoskop för varje stjĂ€rntecken. Jag Ă€r ocksĂ„ sĂ„ himla tacksam att jag fĂ„r fortsĂ€tta skriva horoskopen Ă€ven i Tidningen Tara! De horoskopen finns inne i tidningen och de lĂ€ggs Ă€ven upp pĂ„ webben https://tara.se/kategori/horoskop/

TÀnk pÄ om du vet ditt ascendenttecken att du lÀser horoskopet Àven för det stjÀrntecknet.

Om du Àr intresserad av astrologi sÄ kan jag Àven tipsa dig om min astrologikurs i Jönköping den 24-25/11. Det Àr en lite mer avancerad kurs och man behöver kÀnna till en del om astrologi. HÀr hittar du mer info: https://www.facebook.com/events/581049869012158/

Du hittar alla mina event pÄ min hemsida: www.helena-magdalena.se

Under 2020 kommer jag arbeta mer pÄ hemmaplan i Göteborg. SÄ du Àr varmt vÀlkommen hit till mig om du vill gÄ pÄ kurs. Jag kommer Àven vara i Finland och givetvis i i mitt Àlskade Grekland. Det kommer 2020 event löpande.

Jag önskar dig en underbar höstvecka!

Ljus och kÀrlek, Helena-Magdalena

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page