top of page

Vackra vinterland!
Hej vackra själ! Jag hoppas allt är bra med dig och att du inte har snöat in! Det var väldans så fort det gick från sommartemperaturer till snö. Jag tittar ut över Vasastan här hemma i Göteborg och allt känns så stilla... Nu vänder planetenergierna efter djupa,intuitiva veckor med fullmåne och förmörkelser och flertalet planeter i intuitiva Skorpionen. Nu skiftar det när flera av planeterna befinner sig i eldiga Skytten. Skytten som avbildas som en kentaur och siktar mot stjärnorna! Nya visioner och drömmar står för dörren i advent.Adventskalender! I år kommer jag ha en adventskalender på min Insta. Den är skapad tillsammans med min vän Carin Sigeskog. Du kan öppna en lucka varje dag mellan 1 - 24 december för att få inspiration. Så följ mig på Instagram! Tryck på knappen! Instagram


Boksignering på Regnbågens böcker och smycken Kom till oss på Haga Nygata fredagen den 2/12 kl. 17-18, för Boksignering och Mingel med oss i butiken och med vår gäst Attraktionslagen - Helena Magdalena Ivekrans-Nätt som är aktuell med sina nya böcker ”Lev i ljuset – lär dig kanalisera” och ”Lev intuitivt – Hitta ditt livs högre syfte” som båda är utgivna 2022 Kom till butiken och mingla med ett glas bubbel och skön stämning med Helena-Magdalena för att fira dessa två böcker ! Specialpris just denna kväll Du får de böcker du köper givetvis signerade och om du har köpt böckerna sedan tidigare, ta med dig dom så du får dom signerade . Alla som köper en bok eller flera böcker, får med sig ett budskap i böckerna. Passa på att köpa julklappar i vår vackra butik Regnbågens denna kväll.

Lev i ljuset - förutsägelser 2023, mantrasånger och meditation 14 december Göteborg 21 december i Åsa Vi möts i cirkeln, i de tända ljusens sken i Göteborg eller på vårt vackra The Lighthouse Åsa Vi rundar av 2022 och i dagens vintersolstånd så blickar vi framåt mot 2023! Helena-Magdalena berättar om vad astrologin vittnar om inför 2023, ett år med energin av talet 5. Jupiter flyttar in i Väduren, Merkurius och Mars är retrograd när vi startar 2023. I mars kommer både Saturnus och Pluto byta tecken! ett stort skifte är på ingång! Fika ingår!


TAROTKORTKURS Göteborg 3 - 4 december Vill du lära dig lägga och tolka tarotkort? Nästa helg håller jag en kurs i Göteborg där du får lära dig att lägga och tolka tarot, genom att kanalisera budskapen som visas.

Level 1 & 2 Athinas Blue Ray Healing & Activation - healingkurs 10 - 11 december i Åsa Under denna helg lär du dig Athinas Blue Ray healing och aktivering/ initiering Under alla sina resor i Grekland har Helena-Magdalena kanaliserat ner denna starka form av healing, genom de starka blåa strålarna som finns över Grekland. Helena-Magdalena är tidigare utbildad i Reikihealing och Reconnective Healing och The Reconnection av Eric Pearl. Under denna helg får du lära dig att heala, dig själv och andra och även djur och distanshealing. Du får lära dig enkla metoder att balansera och rena dina chakran.


Tidsbokning! Mina tider för medial vägledning är fullbokade de kommande veckorna. Det kommer nya tider om några veckor för januari. Men jag har några tider kvar för


Årshoroskop 2023 Vi står inför ett nytt år och det är härligt att blicka framåt. Inför varje år så har jag möjlighet att ställa några årshoroskop inför året som kommer, så även i år. Priset är normalt 2800:- men du får erbjudande att boka för 1999:- Jag arbetar med ditt horoskop inför vårt samtal och under ca 45 - 50 minuter går jag igenom det med dig och spelar in samtalet. Tid bokas via sms på 0768-904 906

Into the Mystics - Delfi Julklappstips! Direkt från Delfi kommer även några av Epsilon halsbanden, aktiverade i Delfi. Det är symbolen som jag har berättat om i poddarna och skrivit om i mina böcker. Kostas har aktiverat dom uppe i energierna i Delfi och skickat dom hit. De finns i silver eller guldplätering, med kedja eller läderband. Priserna är 399:- i läderband och 449:- i kedja. Vid beställning tillkommer 15:- i frakt, det går bra att maila mig. Smyckena anlände till Göteborg den 27/10 och skickas i denna vecka. The Epsilon of Delfi Delphic Epsilon placerades högst upp på frontonen av Apollontemplet i Delphi och den åtföljdes av det kända för alla "känn dig själv" och "Meden Agan" i det nedre högra hörnet av samma fronton. Bokstaven epsilon som symbol, för den oinvigde, är direkt relaterad till de delfiska solritualerna, initieringen och enklare, människan till ljuset. Därför förklarar dess placering på toppen av frontonen av Apollons tempel det eviga förhållandet till ljuset, perfektionen och därför indikerar epsilon det lysande. Vi förstår att detta alltså är nyckeln till alla delfiska mysterier. https://literatology.wordpress.com/2014/10/26/the-delphic-epsilon/ I antikens Grekland symboliserade det: -som en figur: förening och triadicitet (tre parallella linjer sammanfogade). -som nummer: de 5 kosmogena elementen Jord, Luft, Vatten, Eld och Eter (kvintessens).
Lär dig kanalisera - 1 årig mediumutbildning Jag startar min 1-åriga mediumutbildning Lär dig kanalisera - i Göteborg 18 - 19/2 och i Stockholm 25 - 26 februari på Hälsans Hus på Söder. OBS! Vid anmälan senast 30/11 så får du hela 500:- rabatt på anmälningsavgiften! (Ni som redan har anmält er får givetvis också del av denna rabatt, ni betalar 500:- mindre på första kurshelgen) Kursen är under fyra helger och du kan läsa mer om utbildningen här!
Mina nya böcker! Julklappstips! Tack till er alla underbara människor som har köpt mina böcker och för fina omdömen som ni har gett! Jag skriver för er och jag blir så glad när ni uppskattar mina ord <3 Om du vill beställa mina böcker signerade direkt av mig så Fyll i kontaktformuläret på min sida Uppge vilken/ vilka böcker du vill beställa Och uppge vem böckerna ska signeras till Uppge adress! Swisha 275 :- / bok till 123 276 4751 så skickar jag boken/böckerna till dig.


Jag önskar dig en fin vecka och jag hoppas att vi ses i höst, någonstans, någongång! Om du har frågor så är det bara att svara på detta mail! Du missar väl inte att flera av mina meditationer finns på Youtube! Här hittar du dom! Om du är intresserad av att veta mer om mina kurser och reser så klickar du på knappen nedan, så kommer du till The Lighthouse alla kurser! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

118 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page