top of page

Vackra oktober!

Uppdaterat: 12 okt. 2022

Vackra oktober!

På fredag har jag bokrelease på Vattumannen i Stockholm! På söndag är det äntligen Näras andliga kryssning och snart är det även dags för Harmoni Expo! Nästa vecka den 20/10 har jag och Christer Botéus bokrelease på The Lighthouse Onsala!


Hej vackra själ! Jag hoppas allt är bra med dig och att du njuter av naturens vackra färger så här på höstkanten! I morse tittade jag ut på en blå himmel över Vasastan här i Göteborg och med en stor, klar fullmåne som blickade ner över oss. Så vackert! Oktober är alltid min roligaste och mest intensiva månad. Den är så underbar då jag får möjlighet att träffa många av er mina vänner på olika event. Därför är detta nyhetsbrev fyllt av happenings. Först ut vill jag välkomna dig till min bokrelease den 14/10 på Vattumannen i Stockholm på fredag mellan kl: 17 – 18. Här kan du läsa Vattumannens nyhetsbrev så du kan läsa mer om min nya bok!

Mina nya böcker! Jag är så oerhört tacksam för att se mina nya böcker sida vid sida! Så underbart att de äntligen är skrivna nu, de har funnits inom mig länge. Till slut bestämde jag mig och satte mig vid datorn med tanken - just do it! Till slut finns de nu sida vid sida! Om du vill beställa mina böcker signerade direkt av mig så Fyll i kontaktformuläret på min sida Uppge vilken/ vilka böcker du vill beställa Och uppge vem böckerna ska signeras till Uppge adress! Swisha 275 :- / bok till 123 276 4751 så skickar jag boken/böckerna till dig.

Bokrelease på The Lighthouse Onsala Den 20/10 har vi release på The Lighthouse Onsala, jag och Christer Boteus! Christer är aktuell med boken Min tid är nu! Christer har också skrivit den mycket omtyckta boken I kontakt med den inre världen Mer info finns på The Lighthouse Onsala

Näras andliga kryssning 16 - 17/10 Den är fullbokad och du kan läsa mer om den här! Så här ser mitt schema ut på båten: Söndag 16/10: Kl: 18:10 – 18:50 Astrologins visdom - på däck 7 i Melody Kl: 19 – 19:40 finns jag i Näras monter för att signera böcker och ladda kristaller Kl: 21:50 – 22:30 Mantrasång med yoga flow och meditation - på däck 7 i Melody Måndag 17/10: Kl: 9:05 – 9: 45 Kristaller, attraktionslagen och magi - på däck 9 i Auditoriet Kl: 10:45 – 11:15 Livepodd Inre och yttre resor tillsammans med Benny Rosenqvist på Däck 8 Etage Kl: 11:35 – 12:05 Mantrasång med yoga flow - på däck 7 i Melody Kl: ca 12:20 – 12:45 finns jag i Näras monter för att signera böcker och ladda kristallerHarmoni Expo 29-30/10 Snart är det även dags för höstens nästa happening Harmoni Expo i Solnahallen! Jag finns på plats i C-hallen 6a Om två veckor så hoppas jag vi möts på Harmoni Expo i Stockholm! Jag står i monter C-hallen plats 6a tillsammans med min vän och arrangör Katharina Brännlund. I montern bredvid finns tidningen Nära! Passa på att komma förbi oss. Jag har mina nya böcker att sälja och signera, Lev i ljuset – Lär dig kanalisera och Lev intuitivt – Hitta ditt livs högre syfte på plats och Tidningen Nära har med sig mina tidigare böcker Lev din dröm och Lev i din kraft Direkt från Delfi kommer även några av Epsilon halsbanden, aktiverade i Delfi. Bilder kommer i senare nyhetsbrev. LÖRDAG: Lev i ljuset – lär dig kanalisera Vi kan alla lära oss att stärka vår intuition och lyssna till vår egen guidning. Under denna föreläsning delar Helena-Magdalena med sig om hur du kan öppna upp och träna på att lära dig kanalisera. Under föreläsningen får du en större klarhet i hur the spirit kommunicerar med oss och hur du bättre kan få till dig och förstå de budskap som kommer till dig. 11.30 | RUM 12 | 150 KR. FÖRKÖP I MONTER HALL C RAD 6A eller via sms innan mässan på 0768-904 906 SÖNDAG: Lev intuitivt - Hitta ditt livs högre syfte! Vi människor lever med vår själ i liv efter liv. Innan vi föds så gör vi upp ett heligt kontrakt, vår livsplan inför detta liv. Genom att stärka kontakten med din själ, din intuition så kan du få ledtrådar och guidning genom livet. Du får en större förståelse om vem du är och varför du är här och även ditt eller dina högre livssyften. 12.30 | RUM 12 | 150 KR. FÖRKÖP I MONTER HALL C RAD 6A eller via sms innan mässan på 0768-904 906Meditationskvällar för nybörjare på The Lighthouse Onsala Vår fina kollega Yvonne Stålby startar en nybörjarkurs i meditation den 18/10 Du hittar eventet här!Lev i ljusetkvällar med mantrasånger, meditation och medial utveckling startar på The Lighthouse i Åsa den 25/10. Varmt välkommen att ta plats i cirkeln och fokusera på ditt själsliga inre en stund <3 Du hittar eventet här!Lev intuitivt - Hitta ditt livs högre syfte! Denna omtyckta kurs håller jag både i Göteborg 22-23/10 och i Stockholm 12-13/11 Det finns några platser kvar! Klicka på The Lighthouse Onsala alla kurser nedan så hittar du dom!

Jag startar Lär dig kanalisera - min 1-åriga mediumutbildning i Göteborg/ Onsala 5 - 6/11 och i Stockholm 25 - 26 februari på Hälsans Hus på Söder. Kursen är under fyra helger och du kan läsa mer om utbildningen här!Jag önskar dig en fin vecka och jag hoppas att vi ses i höst, någonstans, någongång! Om du har frågor så är det bara att svara på detta mail! Du missar väl inte att flera av mina meditationer finns på Youtube! Här hittar du dom! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena


84 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page