top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-NĂ€tt

Underbara klÀder i bambu!

”AnnonslĂ€nkar frĂ„n movesgood.com”

KlÀder, klÀder, klÀder! TÀnk sÄ stor del av vÄra liv klÀder Àr. Vad vi bÀr, hur de kÀnns, hur de sitter och hur de hÄller. Dessutom har jag blivit mycket mer krÀsen genom Ären. Min hud Àr kÀnslig för vissa material, sÄ jag har alltid sÄ naturligt som möjligt nÀrmast kroppen! SÄ min basgarderob Àr viktig, framförallt det jag har nÀrmast kroppen. Jag Àlskar klÀnningar och har alltid gjort och de som Àr naturliga och frÀscha i sina material Àr favorit!

Jag vet inte hur det Àr med dig, men för mig Àr det viktigt att tÀnka utifrÄn hÄllbarhet och jag vÀljer gÀrna klÀder dÀr företaget har tÀnkt till, för att Àven vara gynnsam för vÄr miljö. KlÀdindustrin Àr vÀldigt omtalad bÄde vad det gÀller hur mÀnniskor blir behandlade men ocksÄ utifrÄn hur det pÄverkar vÄr miljö. Jag hamnade pÄ sidan Movesgood och fastnade för deras klÀder. NÀr jag lÀste vidare och sÄg att de tar fram klÀder av bambu sÄ bestÀmde jag mig för att dessa klÀder vill jag ha. Hela kÀnslan Àr Àkthet och med bra riktigt bra miljötÀnk. För mig kÀnns det bra att köpa klÀder med hög kvalitet, lÄng hÄllbarhet och som samtidigt Àr gynnsamt för miljön och det hittar jag hÀr. Det Àr det som Àr Movesgoods vilja och avsikt att Movesgood skapar klÀder för bÄde mig som kund och för vÄr jord och att ge oss som kunder tidlösa klÀder och accessoarer i hög kvalitet och med en lÄng livscykel.

Sen tycker jag om klĂ€dernas former och fĂ€rger och att det finns till bĂ„da kvinnor och mĂ€n. ”I det enkla bor det vackra” den kĂ€nslan fick jag.

För mig Àr det dags att uppdatera mina toppar, toppar som jag kan ha och trÀna i, till vardags och för att mysa i efter badet. HÀr ser du Movesgoods hÀrliga toppar i olika fÀrger: https://movesgood.com/collections/tops

Det Àr inte alltid sÄ lÀtt att hitta rÀtt. Men, denna gÄng blev jag vÀldigt nöjd. SÄ kika in du med. Ljus och kÀrlek, Helena-Magdalena


39 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page