top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Tidningen Taras horoskop för tiden 24/9 – 22/10

Välkommen till Tara

Visst är det din tur nu!

Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter?

Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida.   https://www.tara.se/





Ingress:

Solen befinner sig i Vågen och vi eftersträvar harmoni och balans i våra liv. Efter sommarens lugn ökas nu takten mer och mer och vi kan åter känna att vi får full fart i våra liv. Vågen ger oss inspiration till att lära oss nytt och att försköna våra liv!


Väduren 21/3 – 19/4

Du har en fin tid för relationer nu. Både vad det gäller kärlek och vänskap. Du är omtänksam och visar verkligen att du bryr dig om. Du njuter av att ha människor omkring dig, så passa på att umgås. Även ditt arbete genomsyras av positiv energi. 


Oxen 20/4 – 21/5

Du lägger manken till i ditt arbete och skapar nya rutiner och du sätter också nya mål för hur du vill att dina dagar ska se ut. Du längtar också efter att få in träning och renlevnad på agendan. Var extra tydlig i hur du uttrycker dig i dina relationer.


Tvillingarna 22/5 – 20/6  

Du är i en underbart, härlig tid. Med dagar fyllda av resor, nöjen och kreativa tankar och idéer så är du i ditt esse. Passa på att planera in roliga händelser i din kalender. Var också extra tydlig i det som rör ditt arbete, det blir lätt missförstånd.


Kräftan 21/6 – 22/7

Du ägnar dig åt ditt hem och skapar en härlig atmosfär i din privata sfär. Dina nära och kära betyder extra mycket för dig nu och du lägger din tid och kraft på din familj. Du kan längta efter att söka dina rötter, släktforskning passar perfekt nu.


Lejonet 23/7 – 22/8  

Allt som har med kreativitet, kommunikation, föreläsningar, kurser och liknande lockar dig nu. Du är väldigt kreativ och du lycka med att skapa bra ekonomiska förutsättningar om du delar dina gåvor med världen! Sikta på bra marknadsföring så når du ut!


Jungfrun 23/8 – 23/9  

Du ser över din ekonomi och längtar efter att bli klar med saker och ting som har hängt i luften. Se över allt som rör ekonomiska frågor. Det är bra att du eftersträvar att känna tryggheten inom dig själv. Det är en bra tid för terapier av olika slag.


Vågen 24/9 – 22/10

Det är din toppmånad nu! Nu startar du en ny års-cykel så sätt upp nya, härliga livsmål inför kommande år. Sikta även på stora mål under de kommande åren. Du har bra flyt nu! Det är extra viktigt för dig att hålla koll på din ekonomi nu.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Du är i en introvert period nu och vill gärna vara mer i ensamhet för att få tid att smälta allt som hänt det senaste året, innan Solen åter går in i Skorpionen och du startar en ny års-cykel. Skriv gärna ner senaste årets händelser, så ser du allt du lärt dig.


Skytten 22/11 – 21/12

Det är en perfekt tid för dig att vara social och söka nya kontakter med likasinnade. Du är härligt kreativ och informativ och delar gärna dina tankar och idéer med andra, spännande människor. Allt som rör din karriär är gynnsamt, så sikta högt! 


Stenbocken 22/12 – 19/1  

Du sätter full fart med din karriär nu och om något håller dig tillbaks inom arbetet så ser du till att förändra det. Du är kraftfull och vet vad du vill och du vill inte känna några begränsningar. Kärleken ser lysande ut för dig och romantiken blomstrar!


Vattumannen 20/1 – 18/2

Du längtar efter att få ge dig ut i världen och om det inte är möjligt så sök inspiration genom böcker eller filmer. Du behöver få nya intryck och inspireras. Det kan också vara aktuellt för dig att påbörja en utbildning för att få intellektuell stimulans.


Fiskarna 19/2 – 20/3  

Du ägnar dig mycket åt dig själv nu, på ett inre plan. Allt som har med terapi att göra är väldigt gynnsamt, för du vill förstå dig själv på djupet. Meditation, yoga och alternativa behandlingar känns välgörande för dig. Lyssna till din intuition.


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page