top of page

Tidningen Taras horoskop 19/11 - 17/12

Välkommen till Tara

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Horoskop Tara nummer 14/20

för tiden 19/11 – 17/12


Ingress:

Solen rör sig genom Skyttens tecken vilket bidrar till en längtan efter äventyrliga resor men också att lära sig spännande ämnen. Energin är att vidga sina vyer och hitta nya, spännande vägar. Detta med en touch av djupa känslor och att söka vårt inre.


Väduren 21/3 – 19/4

Du vill vidga dina vyer nu och längtar kanske efter att planera en längre resa. Du kan också längta efter att lära dig nya, intressanta ämnen, så sikta gärna på kurser och en temaresa att längta till när världen har återgått till det normala igen.


Oxen 20/4 – 21/5

Du söker svar djupt inom dig själv och att gå i terapi för att förstå dig själv på ett djupare plan passar väldigt bra nu. Genom att lära känna dig själv djupare är det lättare för dig att låta andra komma närmare, ditt kärleksliv ser lovande ut.

Tvillingarna 22/5 – 20/6

Allt som har med relationer att göra, både vad gäller vänskap och kärlek är gynnsamt för dig nu. Det är en fin tid för dig att satsa på kärleken och att möta nya vänner. Det kan även vara via internet som nya bekantskaper kommer in i ditt liv.


Kräftan 21/6 – 22/7

Du är driven och får väldigt mycket gjort, du ser till att utnyttja tiden väldigt väl så du lätt hinner med de olika pusselbitarna i ditt vardagsliv. Du eftersträvar att hitta balansen mellan arbete och fritid så du även hinner ta hand om din hälsa.


Lejonet 23/7 – 22/8 Detta är en härlig tid för dig, du är kreativ och driven. Du längtar efter att roa dig och att träffa människor i lyxiga miljöer, att planera en weekendresa, att resa på när allt lugnat sig passar perfekt och lockar fram ännu mer kreativitet inom dig. Du kan även längta efter att göra en längre resa.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Under denna tid får du mest inspiration genom att vara med dina nära och kära på hemmaplan. Ditt hem skänker mycket glädje så skapa en mysig adventsmiljö och bjud in vänner till mysiga kvällar hemma hos dig. Något du kämpat med på arbete blir klart nu.


Vågen 24/9 – 22/10

Under denna tid är du både social och nyfiken, så att nätverka, eller gå på kurs passar perfekt, även online. Du längtar efter att omge dig med både nya och gamla vänner och söker dig gärna till likasinnade. Det är en bra tid för dig att skriva och skapa.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Detta är den tid på året då det är gynnsamt för dig att se över din ekonomi för någonting som rör din ekonomi kan nu bli klart och du känner en större trygghet när du har koll igen. Du är attraktiv och gör ett fint intryck på människor du möter nu.


Skytten 22/11 – 21/12

Det är din tid på året kära Skytt och du är fylld av självförtroende och framåtanda. Sätt nya mål för kommande år vid nymånen den 14/12, sikta högt och tro på dig själv. Du är kreativ och äventyrlig så du passar på att möta nya spännande människor, online.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Du längtar efter egentid och att få smälta och bearbeta åren som gått. Fundera på allt du har lärt dig de senaste tre åren och vilka nya mål du kommit fram till för snart ändras planeterna och du kommer känna en större frihet och mindre ansvar.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Du är social och nyfiken nu. Du söker det som engagerar dig i djupet av dig själv, använd internet till att hitta dina likasinnade och för att kunna engagera dig i ämnen som verkligen intresserar dig. Du är väldigt smart och har mycket att bidra med.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Nu har du fokus på din karriär och du är väldigt driven och ambitiös. Det är en bra tid att sätta upp nya karriärsmål vid nymånen den 14/12. Dina möjligheter att kunna påverka dina inkomster är stark, så sikta på lönelyft eller att bli egenföretagare.Astrolog: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt


708 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page