top of page

Tidningen Taras horoskop 18/12 - 15/1

Om du vill läsa Taras årshoroskop så passa på att köpa detta nummer av Tara! Den finns i butik från och med i dag!


Välkommen till Tara

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Horoskop Tara nummer 1/21

för tiden 18/12 – 15/1


Ingress:

Det är midvinter och Solen vandrar genom Stenbocken så det är en bra tid för oss att fundera på vår karriär och vilka mål vi vill uppnå. 2020 har varit omtumlande och nu kan vi lämna det bakom oss, klokare och visare. Nu välkomnar vi en nytt härligt 2021!


Väduren 21/3 – 19/4

Du har fokus på dina karriärsmål och du kan nu äntligen knyta i hop säcken efter de senaste åren erfarenheter gällande din karriär och blicka mot ett friare 2021, med större visioner och en stark frihetslängtan. Planera långsiktigt och dröm stort!


Oxen 20/4 – 21/5

Under helgerna passar det dig perfekt att förkovra dig, att utforska världen och olika kulturer, kanske genom spännande serier och böcker. Du kan längta efter att planera en längre resa, arbete utomlands eller en utbildning. Planera ditt kommande år.


Tvillingarna 22/5 – 20/6

De senaste åren har du utvecklats och sökt svaren djupt inom dig. Nu börjar du bli mer klar över vem du är och vad du vill. Inför 2021 känner du livsenergin öka och din tid med djupanalyser lättar. Nu längtar du efter att se och uppleva världen!


Kräftan 21/6 – 22/7

Detta är verkligen din favorittid, att få träffa alla dina nära och kära i ditt vackra hem och överösa dom med kärlek, juleljus och underbar stämning. Dina relationer är i fokus och det passar dig perfekt med mysiga middagar, att fika och att vara social.


Lejonet 23/7 – 22/8

Du är inne i en intensiv arbetsperiod och du får mycket gjort. Du har även goda möjligheter att få nya uppdrag. Du får mycket gjort men det är också viktigt för dig att försöka få lite ledighet och njuta av livet. Med struktur och planering löser du det!


Jungfrun 23/8 – 23/9

Du trivs förträffligt under helgerna och älskar att pyssla och vara kreativ, att mingla och roa dig. Det är som att helgerna är en lång tid av glädje och njutning. Idéerna flödar låt din kreativitet få sitt utlopp i skapande så skriv, måla, baka och pynta.


Vågen 24/9 – 22/10

Julen är en väldigt fin tid för dig, då du med glädje samlar dina nära och kära i ditt vackra hem. Du anstränger dig verkligen för att få alla att njuta hemma hos dig. Du kanske även funderar på att flytta eller förändra ditt hem, bli klar över vad du vill.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Skapa gott om egen tid i helgerna och ägna den tiden åt att skriva och samtala, du är inne i din kommunikativa period och det är en riktigt bra tid för dig att ta tag i dina skrivdrömmar. Passa på att gå en skrivkurs eller en kurs i kommunikation via nätet.


Skytten 22/11 – 21/12

Det är väldigt gynnsamt för dig att se över din ekonomi och ditt ägande. Du kan ha haft en del läxor att lära inom det området och nu känner du dig tryggare och dessutom ökar dina inkomster nu. Sätt nya kreativa, ekonomiska mål inför året som kommer.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Nu är det din tid på året kära Stenbock, fundera på vad du har lärt dig och hur du har utvecklats de senaste åren. För det är dags att sätta nya, härliga mål inför året som kommer. Du har förändrats och du eftersträvar större frihet i livet framåt.

Vattumannen 20/1 – 18/2

Under denna tid på året vill du få mycket tid för eftertanke och reflektion, för att smälta året som varit. Under 2021 så är det Vattumannens år, så släpp fram dina originella sidor och ditt sätt att tänka. Lyssna på din intuition och sätt nya mål!


Fiskarna 19/2 – 20/3

Du söker dig till likasinnade och där samtalen gärna är filosofiska och idealistiska under helgerna. Du kan också känna en djupare längtan efter att hjälpa andra, så att hjälpa till i projekt för att hjälpa utsatta människor kan ge mycket glädje.


901 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page