top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Tidningen Taras horoskop 13/8 – 3/9

Välkommen till Tara

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Horoskop Tara nummer 10/20


för tiden 13/8 – 3/9


Ingress:


Solen och Merkurius lämnar kreativa Lejonet och går vidare in i Jungfrun runt 22/8 och vi blir mer strukturerade, flitiga och kommunikativa. Det är dags att planera inför hösten och den 28/8 har vi nymåne i Lejonet så passa på att sätt nya livsmål!



Väduren 21/3 – 19/4


Du är i ett härligt flöde, med ny motivation för vad du önskar uppnå i livet. Nu har du laddat dina batterier och det är dags att sikta framåt. Du är flitig och ambitiös och får väldigt mycket gjort. Du blir mer klar över vem du är och vad du vill.


Oxen 20/4 – 21/5


Nu har du laddat batterierna och blir mer social och du reser gärna iväg på resa. Du är kreativ och inspirerande. Använd gärna din kreativitet till att skriva, måla och skapa. Du har lätt att sätta ord på saker och ting nu, så använd denna gåva nu.


Tvillingarna 22/5 – 20/6


Nu vill du få ordning på livet på alla plan. Du vill försköna ditt hem och skapar förändringar där nu. Din ekonomi ser gynnsam ut och du kan använda dina skrivar- och talartalanger till att utöka dina inkomster, att arbeta via internet är gynnsamt.


Kräftan 21/6 – 22/7


Du är driven och ambitiös och siktar högt i karriären. Du tar nya kontakter och det är bra för dig att nätverka och att synas i viktiga sammanhang. Du är inspirerande, attraktiv och visar din känslighet och du visar även framfötterna och vet vad du vill.


Lejonet 23/7 – 22/8


Du är i ett härligt flöde och under denna period så är det gynnsamt för dig att se över din ekonomi. Du kan längta efter att utbilda dig eller åka till en plats långt bort för att inspireras och lära dig om andra kulturer. En temaresa är perfekt.


Jungfrun 23/8 – 23/9


Nu är det din tid på året och nu blir du mer social, driven och framåt. Ditt självförtroende stärks och du vet mer om vem du är och vad du vill. Det är gynnsamt för dig att nå ut via internet. Du har lätt för att sätta ord på saker och ting nu.


Vågen 24/9 – 22/10


Efter härliga sommardagar längtar du efter att få mer tid för dig själv. Du drar dig undan och reflekterar över året som gått innan det åter är dags för en ny 12-månaderscykel 28/9. Du har inspirerats under sommaren och du reflekterar över din karriär.


Skorpionen 23/10 – 21/11


Du är flitig, driven och motiverad och lägger din drivkraft på ditt dagliga liv; hur du får i hop arbete, träning och hälsa på bästa sätt. Du blir mer social och kommunikativ. Du söker kontakt med människor och internet kan ge dig det du söker.


Skytten 22/11 – 21/12


Härliga, fria sommarveckor går mot sitt slut och du siktar på karriären. Du är fylld av kreativa idéer som du vill genomföra. Sätt ord på det du önskar och var tydlig och klar så kan nya dörrar öppnas för dig. Nöjen och en resa passar fint nu!


Stenbocken 22/12 – 19/1


Du har lärt känna dig själv bättre denna sommar vilket också bidrar till att du släpper människor närmare dig. Detta är en väldigt fin tid att omge dig med dina nära och kära. Kärleken ser fin ut och du är attraktiv och fylld av vackra känslor!


Vattumannen 20/1 – 18/2


Du är social och njuter av andra människors sällskap. Dina relationer ser lysande ut. Om du söker kärleken så kan det vara via internet ni möts. Du funderar även över livets djupa frågor, det är en fin tid för dig med terapi så du lär känna dig själv bättre.


Fiskarna 19/2 – 20/3


Du använder sommarens inspiration till att vara kreativ och skapande. Det är en bra idé att tjäna pengar på ditt skapande, då du har motivation och den glöd som behövs för att göra verklighet av dina drömmar, så använd din kreativitet! Kärleken flödar!


Astrolog Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt








8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page