top of page

TARAS sommarhoroskop 22/6 - 20/7
Välkommen till TaraVisst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/Vi önskar dig en underbar sommar och här kan du läsa ditt horoskop för tiden 22/6 - 20/7! I nästa nummer av Tara så kan du läsa horoskopet för tiden 20/7 - 17/8


Horoskop Tara

för tiden 22/6 – 20/7Ingress: Nu väntar en härlig midsommarhelg! Solen är i Kräftan och det är en fin tid att stanna upp och komma i kapp sig under veckorna som kommer. Semestrarna börjar och det är en härlig tid att få njuta av lugnet i naturen, trädgården eller i hemmets lugna vrå.


Väduren 21/3 – 19/4

Din kreativitet är på topp i sommar och det är en perfekt tid för dig att drömma stora drömmar och att njuta av kärleken, som ser mycket spännande ut för dig i juli. Om du är singel kan du plötsligt möta den rätte och om du lever i en relation så kommer den att få en härlig nytändning. Dina tankar kretsar runt hem och familj och det passar perfekt att planera en flytt, renovering eller ge ditt hem en ny design.

Mitt tips: Skapa det liv du drömmer om!Oxen 20/4 – 21/5

Din sommar blir underbart spännande, passa på att möta nya människor, du kan möta vänner som berikar ditt liv på ett fantastiskt sätt! Kärleken blomstrar och du kan möta din stora kärlek om du längtar efter att göra det. Det är en perfekt tid för dig att boka en kurs och även att ta kontakt med människor som kan hjälpa dig framåt i livet. Ta hand om dig själv och ditt hem lite extra så du får ladda batterierna.

Mitt tips: Träffa nya människor i sommar!Tvillingarna 22/5 – 20/6

Din sommar kan ge dig en underbar skjuts i karriären, så sikta högt! Kärleken kan plötsligt dyka upp, det är mycket möjligt att det sker i din vänskapskrets, på en middag eller fest.

Se över din ekonomi lite extra nu, samla i hop lösa trådar och se till så du inte missar något. Fundera på vilka talanger du har som du vill utveckla. Det är en perfekt tid för dig att boka in dig på någon kurs och lära dig spännande saker.

Mitt tips: Sikta mot stjärnorna!Kräftan 21/6 – 22/7

Boosta dig själv, ditt självförtroende och din självkänsla i sommar! Låt ditt nya jag födas fram, friare och lyckligare! Sätt ord på dina drömmar och satsa på det du verkligen tror på, för nu är det din tid på året Kräfta! Det är dags att sätta nya mål för året som kommer. Vad vill du uppnå? Skriv gärna ner dina mål vid nymånen den 10/7. Din ekonomi blomstrar och du kan få fina ekonomiska möjligheter nu.

Mitt tips: Visa vem du är och vad du vill!Lejonet 23/7 – 22/8

Din sommar bjuder på härliga veckor då du är mer sårbar, djup och ödmjuk och du visar nya sidor av dig själv. Det ökar din attraktion och gör att du kan attrahera in nya människor i ditt liv. Du längtar å ena sidan efter att få dra dig undan och skapa mer tid för dig själv, samtidigt så är du utåtriktad och vill vara där det händer. Så hitta ett lagom under denna tid, så du inte tar på dig för mycket.

Mitt tips: Satsa på personlig utveckling i sommar!


Jungfrun 23/8 – 23/9

Sommaren bjuder på underbara möjligheter att möta människor som kommer att bli väldigt speciella för dig, det är möten på djupet och det kan leda till livslånga relationer. Du har mycket på agendan och det är en perfekt tid för dig att vara social och knyta nya kontakter. Det är också en tid då längtar efter att få mer tid för dig själv, att få komma i kapp dig och njuta av ditt eget sällskap.

Mitt tips: Om du söker kärleken så håll ögonen öppna!


Vågen 24/9 – 22/10

Din sommar bjuder på fantastiska möjligheter i din karriär, så sikta på dina största drömmar så du vet vad du vill! När andra går på semester så satsar du fullt ut på karriären och även på dina livsdrömmar. Ta nya initiativ och visa vem du är, du når ut på ett fantastiskt sätt nu. Allt som rör internationella kontakter är väldigt gynnsamt att satsa på. Kärleken kan plötsligt dyka upp, det kan även ske via Internet.

Mitt tips: Tro på dig själv!


Skorpionen 23/10 – 21/11

Boosta sommaren med att roa dig, unna dig en resa och slappna av och njut av livet! Du är social och nyfiken och väldigt kreativ, prova nya saker i sommar. Kärleken ser oerhört spännande ut för dig i juli! Om du ägnar dig åt, eller längtar efter att skriva och bli publicerad så är det nu du ska satsa stort, för månaden är gynnsam för publikationer och även för din karriär i stort. Du har alla möjligheter att nå dina mål.

Mitt tips: Njut av livet!Skytten 22/11 – 21/12

Din sommar ger dig härliga möjligheter att möta den stora kärleken i ditt liv! Det kan vara någon med en annan bakgrund, livsfilosofi och nationalitet än du själv. Det är en även en bra tid för dig att ta hand om dig själv på ett djupare plan. Alla former av terapi är gynnsamt, det skapar förändringar djupt inom dig. Att använda skrivandet som terapi passar perfekt. Sommaren ser även väldigt gynnsam ut för din ekonomi.

Mitt tips: Skriv ner dina tankar!Stenbocken 22/12 – 19/1

Din sommar är perfekt för att lära känna dig själv mer i djupet, meditation och stillhet ger dig värdefulla insikter om dig själv! När du förändras så förändras även dina relationer på ett fint sätt! Kärleken strålar mot dig under denna tid. Om du är singel kan kärleken dyka upp, i en befintlig relation kan det nu bli tal om samboskap eller äktenskap. Det sker en värdefull utveckling och du får den intimitet du längtar efter.

Mitt tips: Njut av kärleken!


Vattumannen 20/1 – 18/2

Sommaren erbjuder fantastiska möjligheter för dig att träffa kärleken, den rätta och djupa kärleken som består. Likaså kan du möta nya vänner som du upplever som om du alltid har känt och det är väldigt fina relationer som uppstår. Kärleken lyser mot dig och Amors pilar kan träffa dig när du minst anar det! Du kan känna att det är stressigt och mycket att göra på arbetet just nu, men runt hörnet väntar sommaren.

Mitt tips: Träffa nya människor i sommar!


Fiskarna 19/2 – 20/3

Boosta din sommar med nya drömmar om livet och framtiden. Lyckoplaneten Jupiter hälsar tillfälligt på i Fiskarna och ger dig en försmak av ditt lyckoår 2022 då det är Fiskarnas år! Så njut av det flow du känner i livet just nu! En strålande tid väntar dig, du är energisk och får väldigt mycket gjort. Du är väldigt kreativ nu så använd denna härliga tid till att visualisera och skapa det liv du drömmer om.

Mitt tips: Skriv en bucket-list för framtiden!


Astrolog: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt på uppdrag av Tara1 154 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page