top of page

Taras horoskop 7/9 – 28/9

Välkommen till Tara


Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Horoskop Tara nummer 11/21

för tiden 7/9 – 28/9


Ingress:

Solen i Jungfrun fortsätter att ge oss en härlig, flitig energi och det är en perfekt tid att få saker och ting gjorda. Planeterna bjuder på härliga energiboostar och det är en känsla av flöde i tillvaron nu. Det är en perfekt tid för nya mål och drömmar.


Väduren 21/3 – 19/4

Du är inne i en väldigt fin tid för relationer nu, så du kan träffa nya människor med liknande intressen som dig. Det är även en väldigt gynnsam tid för kärlek. En befintlig relation får ny glöd, om du är singel så kan kärleken plötsligt dyka upp.


Oxen 20/4 – 21/5

Det är en perfekt tid för dig att passa på att roa dig, resa och njuta av livet. Kärleken lyser mot dig med en underbar glöd, om du är i en relation så tar ni den till nästa steg. Är du singel så håll ögonen öppna. Du får även mycket gjort på jobbet nu.


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Nya planer och drömmar gällande ditt hem ger dig det hem du längtat efter. Du är även driven, social och nöjeslysten under denna härliga tid. Så, passa på att möta nya människor nu, en liten resa passar perfekt. På ditt arbete har du ett härligt flow.


Kräftan 21/6 – 22/7

Ditt hem är din borg och under denna tid lägger du extra tid och kraft på att försköna ditt hem. Du är social och det passar dig perfekt att bjuda hem vänner för du njuter av härliga samtal och att få bolla idéer och tankar. Kärleken ser spännande ut!


Lejonet 23/7 – 22/8

Nya kontakter med olika människor är extra gynnsamt för dig nu. Du är driven och motiverad och vill nå ut med dina idéer och det lyckas du med. Sök dig gärna till olika nätverk, du kan skapa gynnsamma kontakter med människor som hjälper dig framåt nu.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Nya mål och drömmar tar dig framåt nu. Du får nya fina möjligheter att utvecklas, likaså ser din ekonomi väldigt gynnsam ut. En löneförhandling ökar dina inkomster, för dina överordnade ser vad du går för. Tro på dig själv, kliv fram och visa vad du vill.


Vågen 24/9 – 22/10

Du trivs bra på egen hand i hemmets lugna vrå. Din kreativitet kommer fram när du får mer tid för dig själv och du skapar nya mål för framtiden, framförallt vad det gäller att på olika sätt dela dina gåvor med världen. Du kan få fina ekonomiska möjligheter.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Med lagom mycket socialt umgänge och tid för dig själv så uppnår du den bästa balansen nu. Det är när du får tid för dig själv som du blomstrar mest. Du är driven och söker sammanhang där du kan engagera dig för det du brinner för, tillsammans med andra.


Skytten 22/11 – 21/12

Du har ett härligt flyt i din karriär nu och du siktar ännu högre. Det är som att du känner en härlig optimism och blir mer klar över hur du vill leva ditt liv och vad du vill. Sikta högt för du har alla möjligheter att lyckas med det du längtar efter.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Du vidgar dina perspektiv och har lättare att tänka i nya banor nu. Du satsar på din karriär men också på hur du vill leva ditt liv. Det är perfekt för dig att tänka utanför boxen och gå nya vägar för att hitta inspiration. Din ekonomi får en härlig boost.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Du lär dig mycket om dig själv och du blir mer klar över vem du är och vad du vill på ett djupare plan. Dina nya insikter om dig själv gör att du tänker om i vissa delar av ditt liv. Du söker en större frihet och att få möjlighet att fortsätta utvecklas.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Kärlek, relationer, djuphet, intimitet och passion! Känslorna svämmar över åt alla håll under denna tid som ser väldigt spännande ut för dig. Du lär dig mycket om dig själv och du lär dig även genom dina olika relationer. Njut av denna härliga tid!


2 205 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page