top of page

Taras horoskop 28/9 - 26/10

Välkommen till Tara


Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Horoskop Tara nummer 12/21

för tiden 28/9 – 26/10


Ingress:

Solen, nymånen, Merkurius och Mars befinner sig i intellektuella Vågen under perioden. Det skapas många fina transiter som bidrar med nya spännande tankar och att vi kan se saker och ting ur nya perspektiv. Det är en härlig tid för att ta nya initiativ!


Väduren 21/3 – 19/4

Detta är verkligen relationernas tid för dig. Du får möjlighet att lära känna nya, spännande personer. Erbjudanden om nya samarbeten kommer din väg och du sträcker själv ut handen till människor. Kärleken ser fantastisk ut och lyckan ler mot dig!Oxen 20/4 – 21/5

Du har fokus på arbete och att få saker och ting gjorda, vilket du lyckas med på ett fantastiskt sätt. Det är också en perfekt tid för dig att lyssna på kroppens signaler och ta hand om din hälsa lite extra. Hitta en bra balans mellan arbete och fritid.Tvillingarna 22/5 – 20/6

Detta är en av årets bästa perioder för dig! Du har ett härligt flow och är väldigt kreativ. Det är mycket gynnsamt för dig att lära dig nya ämnen, så en kurs passar perfekt. Om du tycker om att skriva så satsa på att bli publicerad under hösten.Kräftan 21/6 – 22/7

Ditt hem är din borg och nu passar det perfekt att förändra och försköna ditt hem. Om du funderar på att flytta så är det nu du kan hitta det hem du drömmer om. Det är även en fin tid för dig att söka dina rötter och att stärka dina band till din familj.Lejonet 23/7 – 22/8

Denna tid passar perfekt för dig att vara i händelsernas centrum, att mingla och träffa nya människor. En temaresa till ett spännande land, eller en spännande miljö på hemmaplan lockar, för du söker inspiration och vill gärna lära dig nya spännande ämnen.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Dina ekonomiska möjligheter blomstrar under denna tid! Det kan vara via löneförhöjning, nytt jobb eller att du på annat sätt får en boost i din ekonomi. Utveckla dina inre resurser så kan du även tjäna pengar på det du kan. Dela dina gåvor med världen.


Vågen 24/9 – 22/10

Det är din tid på året, kära Våg, så passa på att sätta nya mål för året som kommer vid din födelsedag eller vid nymånen i Vågen den 6/10. Det är en perfekt tid för dig att ta nya steg i livet, sätt höga mål och använd din härliga motivation och drivkraft!


Skorpionen 23/10 – 21/11

Nu är det mys hemma i soffan, gärna helt i ditt eget sällskap, som passar bäst. Då får du tid att reflektera över året som gått och möjlighet att lyssna mer till din intuition. Att passa på att förändra hemma är en ypperlig sysselsättning för dig nu.


Skytten 22/11 – 21/12

Dröm nya drömmar, inspireras tillsammans med likasinnade och sikta mot stjärnorna nu. Skyttens energi kommer helt till sin rätt, då du är väldigt social, kvicktänkt och rolig att umgås med. Det passar perfekt att boka en spännande temaresa eller kurs.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Under denna tid kan du förvänta dig härliga möjligheter som rör din karriär. De satsningar du har gjort tidigare bär nu frukt. Du är mer klar över vad du vill så satsa på att ta kontakt med människor som kan hjälpa dig uppåt på din karriärstege nu.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Under denna tid passar det dig att vidga dina vyer och fundera på vad du verkligen drömmer om och längtar efter. Det är en period som passar bra för att ta nya steg i livet, framför allt vad det gäller din personliga utveckling. Tänk utanför boxen.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Kärleken lyser vackert mot dig nu, om du är i en relation så utvecklas den fint. Om du är singel kan du möta någon som verkligen påverkar dig på ett djupare plan. Det är en fin tid för dig får återhämtning och att förstå dig själv och dina känslor.

1 529 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page