top of page

Taras horoskop 27/4 - 25/5


Välkommen till Tara

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/Horoskop Tara nummer 6/21

för tiden 27/4 – 25/5


Ingress:

Solen är i Oxens tecken, så passa på att vårstäda, plantera blommor, inreda och skapa skönhet omkring dig nu. Ditt estetiska och sensuella sinne ger dig en längtan efter skönhet, så passa på att se över och komplettera din garderob inför sommaren.


Väduren 21/3 – 19/4

Din ekonomi ser lysande ut och du får fina ekonomiska möjligheter, antingen genom löneförhöjning eller så skapas nya inkomstmöjligheter för dig. Det passar dig perfekt att satsa på ditt hem, att renovera, inreda eller att helt enkelt hitta en ny bostad.


Oxen 20/4 – 21/5

Nu är det din tid på året kära Oxe. Livet ler mot dig och det är perfekt att sätta nya mål för året som kommer vid nymånen den 11/5. Det är en perfekt tid att ta nya initiativ. Du kan få nya ekonomiska möjligheter, att starta företag är gynnsamt nu.


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Boka in tid för dig själv i almanackan, för det är tid för dig nu att smälta året som varit och allt som har skett innan Solen går in i Tvillingarna den 20/5. Det är även bra för dig att se över din ekonomi och du kan få fina inkomstmöjligheter nu.


Kräftan 21/6 – 22/7

Du är driven och motiverad, visar vem du är och vad du vill. Det är perfekt för dig att ta nya initiativ nu. Du är en född ledare och det är gynnsamt för dig att gå in mer i den rollen, att leda olika grupper av människor. Tro på dig själv och sikta högt.


Lejonet 23/7 – 22/8

Du sätter din karriär i fokus och du kan skövla nya framgångar nu. Din kreativitet och entusiasm är på topp så du rör dig med lätthet framåt i din karriär. Du får även nya insikter och utvecklas på ett djupare plan, vilket stärker din självkänsla.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Kanske känner du dig som den eviga studenten och tittar på olika utbildningar du vill gå. Du är lättlärd och det är väldigt gynnsamt för dig att studera. Om du ägnar dig åt skrivande så är detta en perfekt tid för dig, satsa på att bli publicerad.


Vågen 24/9 – 22/10

Denna tid kan bjuda dig, eller din partner, på nya ekonomiska möjligheter, olika ekonomiska åtaganden kan äntligen ros i hamn och bli klara. Det är även en fin tid för dig att ta hand om dig själv på ett inre plan, så boka tid för coachning eller terapi.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Om du är singel så kan kärleken dyka upp, den rätte kan plötsligt uppenbara sig och det skapas en varaktig, djup och fin relation. Om du redan mött din kärlek så kan ni nu ta nästa steg i er relation. Även dina vänskapsrelationer blomstrar i vårsolen.


Skytten 22/11 – 21/12

Du är driven, strukturerad och snabb så du presterar väldigt bra på arbetet. Du får väldigt mycket gjort, men kom i håg att du också behöver lite avkoppling och vila. Ge dig ut i vårsolen och spring, cykla eller promenera så huvudet får vila lite.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Din kreativitet vet inga gränser så använd denna härliga tid till att tänka nya tankar, skapa och drömma nya drömmar. Om du är singel kan du möta kärleken. Du kan även få kontakt med nya härliga människor, även online, som delar samma drömmar som du gör.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Att få tid med din familj och för ditt hem är i fokus nu. Det passar perfekt att förändra ditt hem, att inreda i ljusa färger, renovera, bygga ut eller kanske planera en flytt till din drömbostad nu. Att skapa ett ljust och luftigt hem är helt rätt.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Wow, vilken härlig tid du är i just nu, kreativiteten flödar och du är fylld av nya, spännande idéer. Skriv, måla, dansa och använd din fantasi till att nå ut med det du har inom dig. Sätt nya kreativa mål och sikta mot stjärnorna för inget kan hindra dig.341 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page