top of page

Taras horoskop 26/10 - 23/11


Välkommen till Tara


Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?



Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/Horoskop Tara nummer 13/21

för tiden 26/10 – 23/11


Ingress:

Solen passerar genom Skorpionen, det ger en fin tid för återhämtning, reflektion och bearbetning. I början av perioden skapas även ett härligt flöde för kärlek, kreativitet och skapande. Detta är även en tid då förändringar kan ske plötsligt, följ flödet.


Väduren 21/3 – 19/4

Det är en spännande tid för dig, du möter nya människor och kärleken kan plötsligt slå till! Du är kraftfull och motiverad och det skapas fina ekonomiska möjligheter för dig nu. Det kanske inte blir precis så som du har tänkt dig, utan ännu bättre.


Oxen 20/4 – 21/5

Det är kärlek i luften och är du singel så kan det vara nu du träffar rätt! En redan existerande kärleksrelation får ny fart och ni tar er kärlek till en djupare nivå. Du har passionerade djupa känslor nu. Även dina vänskapsrelationer får ny glöd!


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Du har fullt i agendan, du får mycket gjort men glöm inte bort att bryta dig loss och gör något kul också! Var medveten om att inte stressa för mycket. Kärleken strålar mot dig under denna tid och om du är singel så kan det vara nu passionen slår till.


Kräftan 21/6 – 22/7

Kärleken strålar emot dig och det är tid då du kan få uppleva härlig passion! Du är även nöjeslysten så det passar perfekt att roa dig, du möter nya spännande människor. Även en resa, till en vacker plats eller ett spa, passar dig perfekt i höstmörkret.


Lejonet 23/7 – 22/8

Du har ditt hem och familj i fokus nu. Det är en perfekt tid för dig att försköna ditt hem använd din kreativitet för att skapa ett hem du verkligen passar in i. Härliga färger och guldtoner plockar fram ditt bästa jag. Släktforskning passar dig nu.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Du är supersocial, lättlärd och vetgirig under denna tid så det passar dig perfekt att nätverka, mingla och träffa nya människor. Allt som har med kommunikation att göra är väldigt gynnsamt för dig nu. Om du tycker om att skriva så passa på nu.


Vågen 24/9 – 22/10

Det är en perfekt tid för dig att se över din ekonomi nu. Det kan dyka upp fina ekonomiska möjligheter för dig, framförallt om du utvecklar dina egna personliga egenskaper och delar dina gåvor med världen! Funderar du på att driva eget så ta chansen nu!


Skorpionen 23/10 – 21/11

Nu är det din tid på året kära Skorpion! Det är en perfekt tid för dig att sätta nya mål för året som kommer. Det kommer nya fina möjligheter i din väg, tänk i nya banor och tro på dig själv. Din ekonomi ser gynnsam ut, investeringar faller väl ut.


Skytten 22/11 – 21/12

Detta är en av dina lugnare perioder under året och den lämpar sig väl för bearbetning och reflektion. Det passar dig bra att skriva ner de tankar och insikter du får under denna tid för din intuition är väldigt stark och ger dig värdefull information.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Du är driven, motiverad och inspirerande under denna tid. Du dras till människor med liknande engagemang som du har och nya samarbeten kan uppstå. Din intuition är stark och du kan få nya, viktiga insikter om vad du verkligen vill satsa på framåt.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Du är en sann visionär och pionjär och nu har du siktet på vad du vill göra med din karriär. Tro på dig själv och på de briljanta idéer som kommer till dig nu. Du är kanske före din tid med dina idéer men någon behöver vara först så tro på dig själv.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Detta är en helt underbar tid för dig. Du inspireras av livsfilosofier och andra kulturer, så res till en fjärran plats om du kan. Om inte annat så läs, titta på dokumentärer och utvecklas på det sättet. Meditation, yoga och reflektion passar perfekt nu.



498 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page