top of page

Taras horoskop 25/5 -22/6

Välkommen till Tara


Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?
Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Horoskop Tara nummer 7/21

för tiden 25/5 – 22/6


Ingress: Sommaren står äntligen för dörren och det är mycket vi vill ha klart innan semestrarna. Denna period är lite rörig och det kan ske en hel del missförstånd och snabba förändringar. Var extra noga med allt som har med all sorts kommunikation att göra.


Väduren 21/3 – 19/4

Du kan plötsligt få en längtan efter att utbilda dig och vilja anmäla dig till olika kurser. Satsa på dig själv och dina drömmar, du kommer lyckas bra men var extra noga med all kommunikation som t ex ansökningar nu, de kan lätt komma på avvägar.


Oxen 20/4 – 21/5

Det händer en hel del för dig på det ekonomiska planet denna tid. Det du kanske har väntat på kan äntligen falla på plats. Men, var extra noga med avtal och om det är möjligt så avvakta med att skriva avtal till den 23/6 så undviker du missförstånd.


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Äntligen blir du mer klar över vem du är och vad du vill. Pusselbitarna faller på plats och intuitionen blir starkare. Passa på att skriva nya mål för året vid nymånen den 10/6. Du har en underbar utvecklingsfas just nu, självkänslan är på topp!


Kräftan 21/6 – 22/7

Se till så att du får lite ledighet nu och få mer tid för dig själv. Arbetet kan vänta lite. Du längtar efter att hinna i kapp dig själv och hinna smälta året som gått. Skriv gärna ner dina reflektioner och insikter. Du är attraktiv och kärleken strålar mot dig.


Lejonet 23/7 – 22/8

Det är en underbar tid för dig att lära känna nya människor och utbyta intressanta tankar, då du är i ditt esse och har mycket att dela med dig av. Internet är en underbar möjlighet att vidga dina nätverk på, även kärleken kan dyka upp via Internet.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Du satsar för fullt på karriären och är oerhört driven. Du kan snabbt ta nya kliv nu och du kan känna det som att du inte alls är förberedd. Men, du får precis de befogenheter du förtjänar så tro på dig själv! Dina kontakter kan hjälpa dig på vägen.


Vågen 24/9 – 22/10

Du har stora drömmar och visioner. Det passar perfekt att utbilda dig och gå olika kurser för att ta dig längre i din karriär. Att få arbeta internationellt kan vara motiverande, du har en längtan efter att ta dig ut i världen, om inte annat via Internet.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Ha extra koll på dina finanser framförallt rörande ekonomi du delar med andra; din partner, delägare, arv eller liknande för det blir lätt missförstånd rörande avtal. Det är en fin tid för dig att ta hand om dig själv lite extra, så boka en härlig behandling.


Skytten 22/11 – 21/12

Du kan uppleva det rörigt i både kärleksliv och i vänskap nu. Saker i dina relationer kan ske snabbt och verka oklart. Det blir lätt missförstånd, men låt det bero allt faller på plats runt midsommar. Du lär dig mycket om dig själv under denna tid.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Du har fullt upp på arbetet och du kan uppleva det både stressigt och rörigt, men gör en sak i taget och ta det lugnt. Håll extra koll på allt som har med kommunikation att göra, det är lätt att mail hamnar fel till exempel. Unna dig härliga promenader.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Kreativiteten är på topp och nya tankar och idéer avlöser varandra. Skriv ner de idéer, mål och drömmar du får nu! På arbetet får du mycket gjort och saker och ting flyter på bra. Ha gärna lite extra koll på allt som rör kommunikation denna tid.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Du har fokus på hem och familj nu. Att inreda, renovera eller flytta är på tapeten och det kan ske snabbt nu, så var beredd. Det kan uppstå en del missförstånd i din familj, ta det lite lugnt och låt saker och ting bero. Kärleken strålar mot dig!
812 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page