top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Taras horoskop 25/1 – 22/2

Välkommen till Tara Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor? Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/ Horoskop Tara nummer 2/22 för tiden 25/1 – 22/2


Ingress:

Solen passerar Vattumannen och bidrar med nytänkande och spännande idéer. Det är lätt att se nya lösningar på gamla problem och det finns en lätthet att lösa saker och ting nu. Den 16/2 möts Venus och Mars på himlen och då skimrar det av romantik i luften!


Väduren 21/3 – 19/4

Du får nya spännande tankar och idéer nu och har en fantastisk förmåga att tänka utanför boxen, så det passar perfekt att lösa saker och ting på ett nytt sätt. Du är social och möten med nya människor, online eller genom fysiska möten, blir spännande.


Oxen 20/4 – 21/5

Det senaste årets ansträngningar, du gjort inom karriären, ger nu resultat. Du får positiv uppmärksamhet och har ett underbart flöde i karriären. Nya möjligheter kan presenteras för dig nu och ge dig en skjuts framåt i sitt arbetsliv. Tro på dig själv!


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Under denna tid så vill du vidga dina vyer. Det kan vara genom att du studerar olika livsåskådningar eller att du längtar efter att få resa till länder med andra kulturer. Om du inte kan resa nu så kan spännande böcker eller filmer ge dig det du söker.


Kräftan 21/6 – 22/7

Under denna tid passar det dig perfekt att se över dina banklån, försäkringar och liknande, för det ser gynnsamt ut för dig i dina finanser. Det kan även vara din partner som får fina ekonomiska möjligheter nu. Denna tid är också bra för olika terapier.


Lejonet 23/7 – 22/8

Nu kan du få nya, spännande möjligheter till att samarbeta med andra. Människor ser vad du går för och du kan få riktigt bra förslag nu. Kärleken strålar mot dig och är du i en relation får den en ny glöd, om du är singel så kan en ny kärlek dyka upp.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Du kan få nya spännande arbetsuppgifter eller ett nytt jobb under denna tid. Du är oerhört effektiv och klarar av en fylld agenda. Men, om du upplever att din hälsa behöver tas om hand så försök att sakta ner lite och ta några dagar med detox och stillhet.


Vågen 24/9 – 22/10

Detta är en av dina roligaste perioder på året. Nöjen och resor passar perfekt nu. Din kreativitet blomstrar och du kan starta nya spännande projekt. Beundrare dras till dig och om du söker kärleken så kan en härlig romans vara i antågande i februari.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Hem och familj är i fokus nu och du får härlig inspiration av att förnya ditt hem. Renovering, inredning eller planering av en flytt upptar din tid och du älskar att skapa allt det vackra omkring dig. Du omger dig gärna med din familj och din släkt nu.


Skytten 22/11 – 21/12

Allt som har med kommunikation; lärande, föreläsande och undervisande är väldigt gynnsamt för dig nu. Det passar perfekt att gå på eller hålla kurs eller föreläsning då du är nyfiken och vill lära dig nya ämnen. Korta resor, inom landet, är också gynnsamma nu.Stenbocken 22/12 – 19/1

Det är en perfekt tid för dig att se över din ekonomi, det är ett bra läge att förhandla din lön eller skaffa en extra inkomst. Det är också perfekt för dig att använda dina talanger och se hur du skulle kunna tjäna en extra slant utifrån din kompetens.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Nu är det din tid på året och det passar dig perfekt att fundera över dina livsmål och drömmar. Passa gärna på att skriva upp dina mål för året vid din födelsedag. Ta nya initiativ och visa vem du är och vad du vill. Kärleken strålar mot dig nu!


Fiskarna 19/2 – 20/3

Boka gärna in tid med dig själv i almanackan under denna period. För egentid, reflektion och återhämtning är det som lockar dig nu. Det är dags att smälta året som gått och ladda dina batterier. Meditation, mindfulness och yoga passar perfekt nu.
639 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page