top of page

Taras horoskop 23/3 -13/4

Välkommen till Tara

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/

Horoskop Tara nummer 4/21

för tiden 23/3 – 13/4


Ingress:

Vårsolen lyser upp Väduren och det är en perfekt tid för nystart! Vädurens energi ger ny kraft, så det är perfekt att sätta nya projekt i verket och att satsa på oss själva! Planeterna bjuder på fin energi under hela perioden, så det är en riktigt härlig tid!


Väduren 21/3 – 19/4

Det är din tid på året nu kära Vädur så satsa på dig själv, på en ny look, på nya mål inför året som kommer och satsa på dina drömmar! Du gör ett fantastiskt intryck på människor nu, så passa på att ta nya initiativ i livet. Livet är fantastiskt för dig!


Oxen 20/4 – 21/5

Använd denna tid till att bestämma träff med dig själv. Du behöver tid att samla dina tankar och reflektera över livet. Du uppskattar egen tid och det är en väldigt fin tid för dig att meditera och stärka din intuition. Din ekonomi kan bli bättre nu.


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Supersociala du njuter av att träffa nya människor, att samtala och utbyta idéer med människor med samma intressen som du har. Även via Internet kan du nu möta nya människor. Det är en fin tid att satsa på dina livsmål och drömmar, ta nya initiativ nu.


Kräftan 21/6 – 22/7

Visa framfötterna och satsa på din karriär, nya dörrar kan öppnas och du kan få fina erbjudanden. Satsa gärna på ledarskap då du är en född ledare. Du är fylld av energi och drivkraft och gör väldigt bra intryck på människor som kan hjälpa dig på vägen.


Lejonet 23/7 – 22/8

Du är fylld av energi och längtar efter nya äventyr. Kan du så res i väg på en längre resa, om inte annat så läs och titta på serier om andra länder för att stilla din längtan. Perioden är gynnsam för att studera och att undervisa, att dela din visdom.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Det är en bra tid för dig att se över de finanser som du delar med andra. Det kan vara din partners pengar eller delägarskap, arv och liknande. Det är även gynnsamt för dig att ta hand om dig själv lite extra nu och att förstå dig själv på ett djupare plan.


Vågen 24/9 – 22/10

Kärleken strålar mot dig under denna tid och om du är i en relation så är det en underbar tid att fördjupa er relation. Om du är singel så kan kärleken dyka upp nu! Du har en härlig tid nu som du gärna tillbringar med dina vänner och dina nära och kära.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Din energi är på topp och du fyller dina dagar med hårt arbete, träning och hälsa. Det är bra för dig att skapa struktur över dina dagar, så får du även lite tid över till fritid. Du har en brinnande passion för det du gör och det gynnar även din ekonomi.


Skytten 22/11 – 21/12

En strålande tid väntar dig nu och du vill ha kul, en resa kan också passa perfekt. Söker du kärleken så använd denna härliga tid då Amor skjuter sina pilar omkring dig och en förälskelse kan uppstå plötsligt! Du är positiv, attraktiv och njuter av livet!


Stenbocken 22/12 – 19/1

Det är en perfekt tid för dig att fatta beslut som rör ditt hem; en renovering eller kanske en flytt blir aktuell. Allt som har med hem och familj kommer i fokus och det kan vara väldigt givande för dig att söka dina rötter för att bättre förstå vem du är.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Allt som har med kommunikation att göra gynnsamt för dig nu. Du når ut med dina tankar och idéer och människor lyssnar. Så passa på att skriva, diskutera, föreläs, spela in podd eller välj det sätt som du tycker passar bäst. Dina idéer är briljanta!


Fiskarna 19/2 – 20/3

Nu är det perfekt för dig att ägna dig åt din privata ekonomi. Bestäm dig för vad du vill och räkna med bra flyt. Passa på att förhandla din lön eller satsa på ett arbete med högre lön. Det är även gynnsamt för dig att tjäna pengar på dina talanger.


Astrolog: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt www.helena-magdalena.se733 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page