top of page

Taras horoskop 23/2 - 23/3

Välkommen till Tara

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Horoskop Tara nummer 3/21

för tiden 23/2 – 23/3


Ingress:

Solen befinner sig i Fiskarna och det är perfekt att komma i kapp sig och att ägna sig åt det som inspirerar dig. Ägna dig åt dina intressen och njut av livet nu när vårsolen åter börja skina över oss. Det är en bra tid den 13/3 att skriva ner dina nya mål!


Väduren 21/3 – 19/4

Nu vill du få mer egentid för dig själv, för du längtar efter att varva ner och summera året som varit och allt du lärt dig innan din nya årscykel startar vid din födelsedag. Det är en bra tid att vara kreativ, gå på kurser och hitta inspirationen.


Oxen 20/4 – 21/5

Du är fylld av energi och du lägger tid på att träffa människor, antingen i det verkliga livet eller online. Du kan även vilja förnya i ditt hem och då kan det vara nya tekniska prylar som lockar. Vänner, hem och familj är i fokus och du har en härlig.


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Passa på att ta alla möjligheter du kan inom din karriär. Du är klipsk, smart och snabbtänkt och du visar framfötterna på ett fantastiskt sätt genom att vara informativ och att ta nya initiativ. Skriv ner dina nya karriärsmål vid nymånen den 13/3.


Kräftan 21/6 – 22/7

Din upptäckarlust är på topp och du vill vidga dina vyer. Om du inte har möjlighet att resa så inspireras av böcker och filmer om avlägsna platser och andra kulturer. Det är en perfekt tid för dig att studera, att lära dig mer om det som intresserar dig.


Lejonet 23/7 – 22/8

Du riktar ditt fokus inåt och längtar efter att förändra dig själv, på både det inre och yttre planet. Det är en fin tid att skapa de förändringar du önskar göra för att förnya dig själv. Ekonomiska samarbeten, lån och arv är gynnsamma för dig nu.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Du är nu i den bästa tiden för kärlek under detta år! Redan befintliga relationer blomstrar och om du söker kärleken så kan den nu plötsligt slå till! Även vänskap står på agendan! Så boka in lite mysiga fikor tillsammans med dina härliga vänner!


Vågen 24/9 – 22/10

Du är verkligen i ditt esse gällande ditt arbete nu. Med en outtröttlig kraft så får du väldigt mycket gjort. Du är noggrann och strukturerad och presterar mycket bra. Försök att även få in även nöjen och friskvård på schemat, så du inte stressar för mycket.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Du har en underbar tid under denna period, den är fylld av nöjen, kreativitet och om du söker kärleken så kan den slå till nu! Du är mer utåtriktad och social och så passa på att möta nya människor, gärna på vackra platser om det är möjligt. Njut av livet!


Skytten 22/11 – 21/12

Du har hem och familj i fokus och längtar efter att förändra din bostad genom att renovera och skapa förändringar. Du känner en längtan efter att vidga dina vyer så blicka gärna mot möjligheten att kunna vistas mer utomlands mer i framtiden.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Du är driven och motiverad och under denna period så får du saker och ting ur händerna. Framförallt allt det som handlar om lärande och kommunikation. Du är social och tar gärna nya kontakter, vilket är gynnsamt framförallt i arbetet. Tala om vad du vill!


Vattumannen 20/1 – 18/2

Nya tankar och briljanta idéer som rör din ekonomi kommer till dig. Du söker nya alternativ ekonomiskt och det är bara för dig att använda dig av ditt originella sätt, att tänka utanför boxen. Din kreativitet är på topp, så ta till vara på dina möjligheter.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Nu är det din tid på året, kära Fisk! Du strålar, är attraktiv och inspirerar de människor du möter, både privat och i arbetslivet. Det är en väldigt bra tid för nystart för dig nu. Sätt gärna upp personliga mål för året som kommer vid nymånen den 13/3.


Astrolog: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt www.helena-magdalena.se
810 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page