top of page

Taras horoskop 23/11 - 21/12


Välkommen till Tara


Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/Horoskop Tara nummer 13/21


för tiden 26/10 – 23/11

Horoskop Tara nummer 14/21

för tiden 23/11 – 21/12


Ingress:

Stora drömmar och visioner är i fokus nu då Solen vandrar genom Skytten. Vem är du och hur vill du utvecklas vidare i livet? Satsa på dina största drömmar nu. Vi har en vacker nymåne den 4/12 som passar perfekt för att skriva ner dina mål inför 2022!


Väduren 21/3 – 19/4

Du är i ett härligt flöde och har stora drömmar och mål under denna period, då Solen befinner sig i härliga och entusiastiska Skytten! Passa på att sätta nya livsmål vid nymånen i Skytten den 4/12. Det är också en perfekt tid för dig att boka en spännande resa.


Oxen 20/4 – 21/5

Kärleken ser oerhört gynnsam ut för dig nu. Om du är i en relation så fördjupas den och får en ny gnista. Om du är singel så var beredd, för nu kan passionen slå till med full kraft! Du är attraktiv och möter nya spännande människor nu. Ekonomin blomstrar!


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Kärleken strålar mot dig! Om du är i en relation så når den nya höjder och ni har väldigt roligt tillsammans. Om du är singel så kan kärleken slå till plötsligt och med full kraft. Det är en social tid för dig så passa på att boka tid med dina vänner!


Kräftan 21/6 – 22/7

Du har fullt i agendan under denna tid. Du får mycket gjort men kom ihåg att du också behöver tid för återhämtning. Meditation och promenader hjälper dig att upprätthålla balans mellan arbete och fritid! Försök hinna med att ha roligt i livet också!


Lejonet 23/7 – 22/8

Wow, vilken underbar tid du har denna period! Solen är i ditt kreativa hus så nya spännande projekt kan slå rot. Det är också en tid som är perfekt för resor och nöjen. Om du kan så passa på att åka i väg på en resa, roa dig, träffa nya människor och njut!


Jungfrun 23/8 – 23/9

Du har fullt upp, både hemma och på arbetet, för att få allt perfekt inför julen! Du är superflitig men fastna inte i detaljer, för det gör dig stressad. Kom i håg att njuta av livet också, fika med dina vänner och ställ inte för höga krav på dig själv!


Vågen 24/9 – 22/10

Under denna tid är du supersocial, du är gärna med där det händer, satsa gärna på olika event och mässor. För om du arbetar med kommunikation så är denna tid perfekt för dig för att nå ut till en bredare publik. Du har lätt för att sakta högt och lyckas nu.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Det är en bra tid för dig att fundera på vilka gåvor du har att dela med världen. Fokusera på dina talanger och hur du kan utveckla dessa. Fundera även på hur du kan tjäna pengar på det du är bra på, för din ekonomi ser strålande ut och den blir ännu bättre nu.


Skytten 22/11 – 21/12

Nu är det din tid på året kära Skytt! Sätt nya mål för året som kommer, vid din födelsedag, eller vid nymånen i Skytten den 4/12. Tänk i nya banor! Nya möjligheter kommer i din väg och det är en perfekt tid för dig för att släppa det gamla och satsa framåt.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Nu passar det dig perfekt att komma i kapp dig själv, att smälta året som varit och bli mer klar över hur du har utvecklats. Så planera in tid för dig själv. Kärlek och vänskap strålar från dig och du visar fram en mjukare sida av dig själv i dina relationer.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Du är kreativ, driven och framåt och har huvudet fyllt av olika idéer nu. Det är väldigt gynnsamt för dig att träffa nya människor, som är intresserade av samma saker som du. Det kan även vara internationella nya kontakter som blir värdefulla för dig.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Du har karriären i sikte och känner en härlig energi och vill ta dig framåt i livet! Passa på att skriva nya karriärsmål vid nymånen den 4/12 så lägger du en härlig grund inför 2022. För året som kommer ser mycket spännande och givande ut för dig!993 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page