top of page

TARAS HOROSKOP 22/3 - 12/4

Välkommen till Tara Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor? Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Horoskop Tara 22/3 – 12/4


Ingress:

Våren är här och det är kärlek i luften. Jupiter och Neptunus möts på himlavalvet och höjer kreativiteten, fantasin, inspirationen och ger stora möjligheter till spännande kärleksmöten i vårsolen. Intuitionen är förstärkt nu, lyssna till din inre röst.


Väduren 21/3 – 19/4

Nu är det din tid på året och det är dags för förnyelse. Lyssna till din inre röst och fånga din intuition för det är dags för dig att ta nya steg i livet. Sätt nya mål för kommande år. Nya, spännande människor dyker upp och det är kärlek i luften!


Oxen 20/4 – 21/5

Du är driven och framåt i arbetet, så passa på att ta nya initiativ. Karriären ser gynnsam ut och du lyckas nå de mål du drömmer om. Lyssna till din intuition och byt riktning om du behöver. Du möter nya spännande människor nu, kärleken blomstrar för dig.


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Resor, nya människor och att engagera dig i något du verkligen brinner för passar bäst för dig denna tid. Du möter eller får kontakt med spännande människor kanske även från andra länder och utvidgar dina nätverk nu, vilket kan gynna din karriär.


Kräftan 21/6 – 22/7

Denna tid är väldigt gynnsam för din karriär och dina livsmål. Du vet precis vem du är och vad du vill nu och det är möjligt att du får ett nytt arbete med internationella kopplingar under denna tid. Att planera eller ge dig ut på en resa passar perfekt.


Lejonet 23/7 – 22/8

Kärleken ser oerhört spännande ut för dig under denna tid. Om du är i en relation så fylls den med passion och glädje. Om du är singel så kan du möta någon där känslorna är passionerade och djupa. Passa även på att omge dig med gamla och nya vänner nu.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Satsa på att få lite mer tid för reflektion, du har förändrats och din intuition är stark nu så du får viktiga insikter om dig själv. Ditt arbete ser spännande ut, du är driven, motiverad och tar nya steg nu. Kärleken ser väldigt spännande ut för dig.


Vågen 24/9 – 22/10

Kärleken är i fokus, om du är i en relation så kan det bli tal om samboskap eller bröllop. Om du är singel så är du omgiven av inviter och kärleken kan slå till! Det är en underbar tid för dig att njuta av livet tillsammans med nya och gamla vänner.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Kreativiteten är på topp för dig och du kan längta efter att få större utlopp för din skapande förmåga i ditt arbete. Tänk i nya banor, vad skulle du vilja arbeta med? För det kan öppnas nya möjligheter för dig nu. Lyssna till din intuition och följ den.


Skytten 22/11 – 21/12

Passa på att roa dig och njuta av livet, det är en perfekt tid för nöjen och resor. Kärleken lyser mot dig och om du är singel så kan en stark förälskelse och passion slå till. Det kan vara genom gemensamma bekanta. Passa på att vidga dina nätverk.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Det är ditt hem och din familj som får din uppmärksamhet nu. Det passar bra att förändra ditt hem eller att satsa på att flytta. Ekonomin blomstrar under denna tid och du motiveras att satsa lite extra på att öka dina inkomster. Tro på din egen förmåga.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Denna tid passar perfekt för olika sociala tillställningar och för att skapa nya kontakter. Du är attraktiv som få och får många, spännande inviter nu. Satsa på att ta nya steg i livet, följ din längtan att få göra det du brinner för. Du lyckas fantastiskt.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Din intuition är väldigt stark nu och du vet precis vem du är och vad du vill., så ta nya steg i livet och tro på dig själv. Kärleken ser spännande ut för dig, du blir mer klar över vad du vill nu. Du får fina ekonomiska möjligheter under denna tid.
387 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page