top of page

Taras horoskop 22/2 - 22/3


Välkommen till Tara Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor? Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Horoskop Tara nummer 3/22

för tiden 22/2 – 22/3


Ingress: Detta är en av årets bästa månader! Stora drömmar och planer dominerar denna underbara tid, flera planetmöten på himlen ger oss inspiration och nu är det en perfekt tid att sätta nya mål. Det är kärlek i luften och Amor skickar sina pilar omkring sig!


Väduren 21/3 – 19/4

Det är dags att summera året som varit innan solen åter går in i Väduren den 20/3, så passa på att få lite tid för reflektion och återhämtning. Meditation, yoga och avslappning passar perfekt. Kärleken strålar mot dig, så njut av spännande möten!


Oxen 20/4 – 21/5

Du är social och utåtriktad så passa på att möta nya spännande människor. Det kan vara personer med olika nationaliteter och som bor i andra länder, det kan ske i det verkliga livet eller online. Amor är med på ett hörn och kärleken ser spännande ut!


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Nu är det din bästa tid för karriär, livsmål och stora drömmar, så passa på att sikta mot stjärnorna. Tro på dig själv, du klarar av mer än du tror. Du vill vidga dina vyer så en resa passar perfekt. Kärleken ler mot dig och spännande möten är att vänta.


Kräftan 21/6 – 22/7

Du längtar efter att vidga dina vyer, se nya platser och möta nya människor. Res om du kan, om så bara till en annan stad för att få inspiration. Kärleken ser oerhört spännande ut och det är passionerade känslor i luften, oavsett om du är singel eller inte.


Lejonet 23/7 – 22/8

Dina relationer ser oerhört spännande ut och du möter nya härliga människor. Även en ny spännande kärlek kan dyka upp i vimlet. Dina känslor är djupa och passionerade och du förändras i djupet av dig själv och får nya insikter om vem du vill vara.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Dina relationer är i fokus under denna tid. Du omger dig gärna med dina vänner och passa på att stifta nya bekantskaper nu. Relationer ser oerhört spännande ut för dig. Kärleken är i fokus, befintliga relationer fördjupas och singlar hittar kärleken.


Vågen 24/9 – 22/10

Du har fullt i agendan, arbete och nöjen om vartannat. Skapa tydliga rutiner så hinner du med allt du vill göra. Det är en perfekt tid för dig att satsa på nya arbetsuppgifter eller söka en ny tjänst. Nöjen och kärleksaffärer förgyller ditt liv nu.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Detta är en av de härligaste perioderna för dig under detta året. Kärleken ser spännande ut och bidrar med flirt och passion för dig. Nöjen, resor och vackra miljöer lockar dig, så passa på att ha kul nu. Om du har möjlighet så passa på att resa.


Skytten 22/11 – 21/12

Nu passar det dig förändra och försköna din bostad eller att planera en kommande flytt. Ditt hem är i fokus så skapa en vacker oas som blir den plats där du laddar dina batterier. Skönhet, harmoni och balans är dina ledord. Kärleken ser fantastisk ut.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Denna tid är du extra social så det passar perfekt att träffa nya människor i olika sammanhang. Det kan vara på olika event eller genom olika nätverk. Du är intressant och spännande för andra och kan skapa värdefulla kontakter! Kärleken ser lysande ut.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Ekonomiska möjligheter kommer i din väg och det kan bli tal om en välförtjänt löneförhöjning nu. Det passar bra att se över din ekonomi och att se var du kan skapa förbättringar. Du är attraktiv och beundrare flockas runt dig. Ta nya steg i livet nu.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Nu är det verkligen din tid på året kära Fisk. Du har de finaste planeterna i ditt tecken och lyckan lyser verkligen mot dig nu! Ta nya steg i livet, möt nya spännande människor och ta de initiativ du önskar. Kärleken ser fantastisk ut för dig nu!

395 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page