top of page

taras horoskop 21/12 – 25/1

Välkommen till Tara


Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Horoskop Tara nummer 1/22

för tiden 21/12 – 25/1


Ingress:

Solen strålar sitt ljus i Stenbockens tecken och lyckoplaneten Jupiter går vidare in i Fiskarna den 29/12. Vi kan se fram emot fina veckor som bidrar till känslor som harmoni och balans. Det är fina aspekter för att runda av 2021 och blicka framåt mot 2022.


Väduren 21/3 – 19/4

När andra helst vill vara lediga så har du fullt fokus på din karriär och det du vill uppnå med den. Under januari kan du få vänta på olika besked inom karriären men ha tålamod nu, saker och ting kommer klarna de närmaste veckorna. Satsa på större frihet.


Oxen 20/4 – 21/5

Du brukar älska rutiner och när livet ser likadant ut varje dag, men nu är det helt tvärtom. Du är äventyrlig och vill vidga dina vyer på olika sätt. Satsa på personlig utveckling och att utbilda dig inom något som lockar så kan du skapa ett friare liv.


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Du är nyfiken och vandrar genom livet fylld av nya frågor, tankar och funderingar. De senaste åren har du förändrats mycket. Vad du vill satsa på karriärmässigt kan ha klarnat för dig. Så tro på dig själv och ta nya initiativ. Kärleken lyser mot dig!


Kräftan 21/6 – 22/7

Använd denna tid åt att umgås med dina vänner och att bjuda in nya spännande människor i ditt liv. Kärleken ser lysande ut och lever du i en relation kan den få ny glöd. Söker du kärleken så kan du se fram emot en spännande tid för passionen kan slå till.


Lejonet 23/7 – 22/8

Du får mycket gjort på arbetet, men se till att du har bra rutiner för att ta hand om dig själv också för risken är stor att du blir stressad. Boka in härliga träningspass och ät bra så förnyas din energi. Människor från förr kan dyka upp i ditt liv.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Nu är det dags att njuta mer av livet, släppa alla måsten och roa dig kungligt. Du är kreativ och har massa härliga idéer på vad du vill hitta på. Kärleken lyser mot dig och om du är i en relation fördjupas den, om du är singel så håll ögonen öppna nu!

Vågen 24/9 – 22/10

Det passar dig perfekt att inreda eller renovera ditt hem nu eller så satsar du på din drömbostad och flyttar. Ditt estetiska sinne kan verkligen försköna ditt hem. Du är kärleksfull och omger dig gärna med alla dina nära och kära de kommande veckorna.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Du som brukar vilja vara för dig själv är nu både utåtriktad och social. Det passar dig perfekt att tacka ja till spännande inbjudningar över helgerna för du inspireras verkligen av andra människor. Om du har skrivdrömmar så satsa för du lyckas fantastiskt!

Skytten 22/11 – 21/12

Ekonomiska möjligheter kan dyka upp för dig nu. Det kan vara genom att du vidareutvecklar dina inneboende talanger och gör det du verkligen brinner för. Du kan vara lite av en evig student och nu kan du få användning för det du har lärt dig.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Nu är det din tid på året och du startar en ny årscykel vid din födelsedag. Du har förändrats mycket de senaste åren. Så fundera på vad du är beredd att släppa taget om. Satsa på din självkänsla och visa dina mjukare sidor istället, det gynnar dig.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Att få möjlighet till reflektion och bearbetning av allt som har hänt i ditt liv det senaste åren är på agendan nu. Skapa utrymme för dig själv och bli mer klar över vem du är och vad du vill. Bestäm dig sedan för vad du vill satsa på kommande år.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Lyckoplaneten Jupiter gör entré i Fiskarna den 29/12 och det innebär ett underbart år med härligt flow för dig! Nu kommer nya möjligheter och människor in i ditt liv och du trivs som fisken i vattnet. Du möter likasinnade med samma intressen som du.
534 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page