top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Taras horoskop 18/8 - 7/9


Välkommen till Tara


Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/Horoskop Tara nummer 10/21

för tiden 18/8 – 7/9


Ingress:

Sensommaren bjuder på en härlig energi av att vilja få ordning och reda på livet. Planering och rutiner är ledordet då flera av planeterna befinner sig i Jungfrun under denna period. Tiden är perfekt för fasta, detox och att ta tag i träningen igen.


Väduren 21/3 – 19/4

Med din motivation och drivkraft så satsar du för fullt på att få så mycket gjort som möjligt, varje minut. Arbetsuppgifterna kanske har hopat sig, men med tydlig struktur så löser du det. Det är även en perfekt tid för dig att ta hand om din hälsa.


Oxen 20/4 – 21/5

Passa på att roa dig och njut av sommaren lite till, snart nog lägger du allt fokus på arbetslivet igen. Din kreativitet är på topp! En liten resa passar perfekt. Kärleken är i luften och söker du den rätte så är det nu det plötsligt kan gnistra till.


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Din hemmaplan är din bästa arena nu. Det är en perfekt tid för dig att ta tag i de förändringar du önskar göra i ditt hem. En flytt kan bli aktuell. Du omger dig gärna med familjen nu så passa på att ordna mysiga middagar omgiven av dina nära och kära.


Kräftan 21/6 – 22/7

Du är nyfiken och söker nya insikter kunskap. Det är en perfekt tid för kurser och nätverkande där du kan hitta spännande människor. Du är mer social än vanligt så passa även på att planera in nöjen i kalendern och njut av att ha kul med dina vänner.


Lejonet 23/7 – 22/8

Du kreativa Lejon ta och fundera på hur du kan utveckla och använda dig av dina talanger på ett ännu bättre sätt, för det kan ge nya inkomster. Denna tid är gynnsam för din ekonomi och det är perfekt att fundera på hur du kan öka ditt ekonomiska flöde.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Nu är det din tid på året! Du strålar som en stjärna och det är dags för dig att ta nya kliv i livet. Sätt nya spännande mål för året som kommer på din födelsedag. Sikta högt och tro på dig själv! Om du ägnar dig åt skrivande så satsa stort på att nå ut nu.


Vågen 24/9 – 22/10

Återhämtning, egen tid och att få dra dig undan och smälta året som gått passar dig bäst nu. Meditera, yoga och promenader skapar en djupare kontakt med dig själv och låter dina batterier laddas innan du påbörjar en ny årscykel vid din födelsedag.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Du satsar på dina drömmar och dina visioner i livet. Känn efter vad du verkligen vill uppnå. Du är extrovert och söker dig till olika grupper, även online, med människor med liknande intressen. Det kan även vara via Internet som du möter nya människor.


Skytten 22/11 – 21/12

Sikta högt och ta nya initiativ i karriären! Du har ett fantastiskt fokus och vet vad du vill. Låt annat stå åt sidan och passa på att klättra på karriärstegen. Du har en unik förmåga nu att tänka utanför boxen och presentera nytänkande idéer, visa det!


Stenbocken 22/12 – 19/1

Du längtar efter att vidga dina vyer och se saker ur ett större perspektiv. Fundera på vad du längtar efter att lära dig mer om, du kan hitta en utbildning som du längtat efter. Att göra en längre resa för att se andra delar av världen kan berika ditt liv.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Du är något av en sökare under denna tid och intresserar dig för olika ämnen som kan ge dig en större förståelse om vem du själv är. Det är en perfekt tid för personlig utveckling och att ta nya steg i livet utifrån de nya insikter du får om dig själv.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Om du söker kärleken så kan den slå till under denna period! Överhuvudtaget så är allt som rör relationer väldigt gynnsamt nu. Det är en perfekt tid för att träffa nya människor som kan bli nya härliga vänner! Även nya, spännande samarbeten kan uppstå nu.618 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page