top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Taras horoskop 13/4 – 27/4

Välkommen till Tara

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Ingress:

Solen vandrar vidare in i Oxen under denna period. Det ger oss en bra tid för att sätta upp nya, ekonomiska mål. Det skapar även gynnsamma förutsättningar att utveckla sina talanger och ta dom till en ny nivå. Vilka talanger längtar du efter att utveckla?

Väduren 21/3 – 19/4

Du är fylld av livslust och inspiration, med nya mål i sikte. Det är en social tid för dig och du kan få kontakt med människor som kan hjälpa dig på vägen mot dina mål. Din ekonomi får en boost, det kan vara genom löneförhöjning eller ekonomiska samarbeten.


Oxen 20/4 – 21/5

Det är din tid på året kära Oxe, den 19/4 går Solen in i ditt tecken och ger dig ny glöd. Sätt gärna upp mål för året som kommer, fundera på vilka nya steg du vill ta, var du vill växa. Även din ekonomi blomstrar och du kan öka dina inkomster nu.


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Du är driven och vet vad du vill och tar nya steg i början av denna period. Det är även en fin tid för dig att smälta året som varit och allt du har lärt dig och upplevt. Efter en härlig social tid så passar det dig även perfekt att få mer egen tid.


Kräftan 21/6 – 22/7

Det är en perfekt tid för dig att ta nya steg i karriären och sikta på dina högre livsmål. Du kan få spännande erbjudanden och möjligheter av människor i dina nätverk. Även via Internet knyter du spännande kontakter och kan bli erbjuden nya möjligheter.


Lejonet 23/7 – 22/8

Din karriär är i fokus och med din entusiasm och glöd kan du nu få nya möjligheter och ta nya steg. Dina överordnade ser dig och öppnar nya dörrar för dig. Du är driven och ivrig att få lära dig nytt, så en kurs eller utbildning kan bli aktuell för dig.


Jungfrun 23/8 – 23/9

Nu längtar du efter att vidga dina vyer, så inspireras av filmer och böcker från andra miljöer. Även olika utbildningar inom spännande ämnen kan locka dig. Om du har författardrömmar så passa på att skriva för du har fina möjligheter att bli publicerad.


Vågen 24/9 – 22/10

Denna tid är perfekt för dig att se över din ekonomi, dina lån och ekonomiska åtaganden. Förändra dina ekonomiska förutsättningar så kan du också lämna det som inte längre gynnar dig och skapa en större frihet. Du låter även kärleken få vara i fokus!


Skorpionen 23/10 – 21/11

Du är omtyckt, romantisk och kärleksfull och visar dina allra bästa sidor. Dina relationer blomstrar och även om ni inte kan träffas så kan ni ha härliga telefonsamtal och berika varandras liv. Planera in mysiga luncher på tu man hand om det är möjligt.


Skytten 22/11 – 21/12

Nu är det arbete som gäller. Din arbetsbelastning kan öka under dessa veckor och du har mycket att ta itu med. Skapa en bra planering och se till att ha koll på alla detaljer och deadlines, så hinner du även med dina härliga träningspass i vårsolen.Stenbocken 22/12 – 19/1

Du är inne i ett härligt kreativt flöde, använd gärna det till att sätta nya livsmål. Du har fokus på arbete och får mycket gjort. Det är även en perfekt tid för dig nu att planera in mer träning, hitta bra matvanor och ta hand om din hälsa lite extra.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Din familj och ditt hem är det som upptar din energi. Passa på att samla dina nära och kära och mys tillsammans. Det är en perfekt tid att renovera och inreda ditt hem med trendig design som faller dig i smaken. Du kan även hitta din drömbostad nu.


Fiskarna 19/2 – 20/3

Din längtan efter att lära dig nya ämnen är stark så att gå en kurs online passar perfekt nu. Allt som har med kommunikation att göra är gynnsamt för dig. Skriv, tala, sjung, måla och använd dina talanger. Passa på att försköna ditt hem i vackra färger.

535 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page