top of page

Själarna på jorden nuSå kallas den, min föreläsning om Blue Ray souls, Indigo-, kristall- och diamantbarn som jag kommer hålla på Näras andliga kryssning på kl: 11:00 på måndag 15/10 i Banquetten.

Jag har mött många av dessa olika själsgrupper, inte lika många diamantbarn som de andra, de är för små ännu.

Det är så fint att möta dessa underbara själar i all sin högkänslighet och renhet. De är väldigt öppna medialt för de vibrerar på hög frekvens och deras känslomässiga system är väldigt utvecklat.

Allt i Universum vibrerar på olika frekvenser, allt vibrerar och så även vi. Vi människor vibrerar i varje cell och biljontals celler kommunicerar med varandra så att alla våra celler vibrerar på samma frekvens. Man kan säga så att ju mer högkänslig du är desto högre är din vibration. Om vi då tänker att det är det som gör att kan förnimma och uppleva andra dimensioner som är på högre frekvenser än vad livet på jorden är.

Vi är i grunden essensen ljus och ju mer ljus desto högre vibration.


The Blue Ray Souls som många föddes mellan 1950 – 1970 är mer introverta och inte lika utåtriktade som indigobarnen, Blue Rays är mer lika Kristallbarnen.


Många av Indigobarnen är födda på 80-talet och de är mer extroverta i sin läggning. Många indigobarn har svårt att acceptera gränser, förbud och alla dessa olika system som vi på olika sätt tvingas förhålla oss till i livet på jorden. Indigobarnen är mer temperamentsfulla och många är lite överaktiva.


Kristallbarnen kom i huvudsak på 90-talet och framåt. De är även de väldigt högkänsliga, de är mer introverta än indigobarnen och de vibrerar på ännu högre frekvens. Många av kristallbarnen har en viss ångestproblematik, helt enkelt för att de inte får lära sig att hantera sin högkänslighet. Kristallbarnen har väldigt höga värderingar och de värnar mycket om djur och natur. Till exempel vegankulturen som nu växer fram över världen är även den kopplad till kristallbarnens energi. Kristallbarnen är här för att rädda världen, de har väldigt höga värderingar och krav på sig själv.

Efter kristallbarnen kommer diamantbarnen (regnbågsbarnen kallas de i vissa länder). Diamantbarnen är lite mer lika indigobarnen, de är rättframma och självklara. Många av diamantbarnen är fortfarande små och det ska bli väldigt spännande att se dem växa upp.

Nu sitter jag dessutom och tar fram lite spännande astrologiska fakta runt dessa olika generationer. 1983 – 1995 vandrade Pluto igenom Skorpionen generation Y och det bidrar mycket till den höga känslighet och det högre medvetande som de som föddes under denna tid har med sig. Här är känsligheten både hög och väldigt djup. Passionerade känslor för förändring. Jupiter i konjunktion till Neptunus 1983 – 85 förhöjde det högre medvetandet betydligt för alla som föddes under den tiden.

Dessutom hade vi en konjunktion 1993 mellan Uranus och Neptunus. Uranus står för uppvaknande och Neptunus för andlighet, under denna tid kan man säga att det som kallas new age föddes. Därefter gick Pluto vidare in i Skytten 1995 – 2008 och skapade Generation Z, de som föddes med denna influens har en mer positiv attityd och de når lätt sitt högre medvetande, många är väldigt mediala och har mycket förnimmelser. Här är det höga ideal som gäller och de älskar att resa.

Nu har vi Neptunus i Fiskarna sedan 2011 och ända fram till 2026 och det symboliserar ett stort andligt uppvaknande globalt. Det blir spännande att följa och se hur diamantbarnen kommer fram mer och mer under denna tid!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena379 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page