top of page

På gång i sommarvärmen!Har du det bra i sommarvärmen?

Tycker du som jag att denna magiska värme är helt underbar? Jag njuter i fulla drag av alla våra element; eldens soliga värme, luftens ljumma vindar, jordens varma sand och vattnets underbara sjöar och havet! Alla element i underbar balans!


Solen har gått in i Lejonet där han möter upp flera av de andra planeterna den närmaste tiden! Så solenergin strömmar ner och Lejon-energin flödar! Kanske känner du kreativiteten, drömmarna, handlingskraften frodas medan du lapar sol?


Den 1/8 hade vi nymåne i Lejonet! Då vände även Merkurius (himlens budbärare) framåt igen. Det är en underbar tid för dig att skriva ner dina drömmar, göra planer och sikta på mål!


Lejonenergin är varm, i hjärtat, godhjärtad, kreativ och entusiastisk! Den manar oss till handling, till att roa oss, mingla och möta människor! Det är en underbar tid! Mitt i sommaren, mitt i värmen, mitt i livet!

Använd din kreativitet till att föreställa dig hur du vill må, vad du vill känna, hur du vill att din framtid ska se ut och dröm stora drömmar så kickar du igång underbar energi inom dig och Universum skapar synkronicitet! Minns att du är en magnifik medskapare till din framtid!


Efter sommar och lata dagar startar arbetet igen. Här nedan skriver jag lite om vad jag har på gång under augusti. Undrar du över något så är du alltid välkommen att maila mig på info@helena-magdalena.com


Under kommande veckor har jag ett fåtal tider att boka för medial vägledning, dels telefontider via BokaDirekt länk här: https://www.bokadirekt.se/places/helena-magdalena-ivekrans-23358

Priset är 777:- för 45 minuter. Du kan också alltid skicka mig ett sms för att boka tid, då jag brukar ha lite extratider som är lite mer flexibla. Mitt telefonnummer är 0768-904 906 spara numret så kan du alltid skicka sms om du har funderingar på något, vill boka tid, kurs eller annat. Jag kommer även vara på Regnbågen i Haga i Göteborg på onsdagar under augusti. Länk för att boka tid där är: https://www.bokadirekt.se/places/regnbågens-böcker-&-smycken-29141 där är priset 800:- för 55 minuter eller 500:- för 25 minuter.


I augusti startar min kursverksamhet igen:

17-18/8 håller jag inspirationshelg med attraktionslagen som tema på vackra Arken Spa i Göteborg. Mer info finns här: https://www.arkenhotel.com/erbjudanden/attraktionslagen-med-helena-magdalena/


Torsdagen den 22/8 håller jag föreläsning om ett av mina favoritämnen – astrologi! Det är på Änglahus i Höör, där jag även håller kurs om Tankens Kraft & attraktionslagen helgen den 24-25/8! Mer info hittar du här: 


Sista helgen i augusti är jag på Kristall & healingboden i Jönköping och håller helgkurs i Astrologi – visdomens väg till självkännedom, inga förkunskaper krävs. Mer information hittar du här:  http://www.kristallhealing.com/html/aktuellt.html


Vill du förlänga sommarkänslan och resa med på någon av våra underbara resor i Grekland så går det att anmäla sig till båda resorna: 


Aten - mystiken i Grekland 7 - 14 september 2019 


A magical journey Greece - roundtrip 22-29 september Njut av sommarens alla härliga dagar och kvällar!

Ljus & kärlek, Helena-Magdalena 14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page