top of page

Nu skapar vi ett underbart, magiskt och fantastiskt 2020!!

Nu startar snart 2020. Visst är det vackert med siffrorna, så jämt och fint!

Det bästa sättet att uppleva ett underbart år är helt enkelt att skapa det! Vi är magnifika medskapare till vår egen framtid. Det är vi som ställer in vår GPS, tar ut riktningen och visar vart vi är på väg och vart vi vill nå!


” Om vi alltid säger ”vi får se”, händer det aldrig någonting” Nalle Puh


Om vi skapar en tydlig intention på vart vi är på väg så skapas synkronicitet som genast sätter energierna i rörelse och vi är då redan på väg att skapa det vi drömmer om!

Så låt oss drömma stort! Det finns inga begränsningar mer än de vi själva skapar. Universum är överflöd och det överflödet är på alla plan och för alla!

Så! Om du får önska att 2020 blir precis som du önskar hur blir det då? Föreställ dig att du har all den tid, de förutsättningar och den ekonomi du behöver för att göra 2020 till ditt absoluta drömår. Dessutom utan rädslor och osäkerhet hur skulle det se ut då? Vem skulle du vara då? Hur skulle det se ut då?

Sätt dig ner en stund och reflektera på vad du skulle göra om det inte fanns några begränsningar. Fundera på dina allra största drömmar i livet. Skapa dom! Det är du som är den enda tänkaren i ditt sinne! Dröm stort!


GÖR EN LIVSVISION (Lev din dröm, Ivekrans 2014)

Att skapa en livsvision kom till mig en natt för många år sedan och sen har jag använt mig av det verktyget för att förverkliga mina drömmar. Jag delar med mig här till dig hur du kan göra.


Skapa en Livsvision. Du kan föreställa dig att ett år har gått och allt du drömde om och längtade efter finns nu i ditt liv. Du kan se det som att du skriver ett brev till mig där du berättar om hur underbart och fantastiskt ditt liv är när alltid dröm de har skapats. Var gärna detaljerad.

Det vill säga, att beskriv för mig till exempel: Jag lever nu mitt underbara liv med mannen jag älskar… Vi bor i vårt vackra hem…. Alla mina drömmar har gått i uppfyllelse nu så jag:

arbetar med… upplever… har upplevt… Gör en målande beskrivning på hur ditt liv ser ut nu när alla dina drömmar har gått i uppfyllelse!

Om du vill så kan du skapa en ”visionboard” där du visar upp ditt drömliv i bilder. Klipp och klistra och gör en underbar tavla där alla dina drömmar får plats. Sätt den tavlan så att du ser den varje dag. Din hjärna kommer du registrera dessa bilder och ser ut som din sanning. Utifrån din livs vision så kommer nu saker och ting börjar falla på plats för dig!

Ta dig tid att skapa din Livsvision och revidera den vartefter dina drömmar uppfylls!

Så nu har du skapat de allra bästa förutsättningarna för att skapa ett magnifikt 2020!

Jag önskar dig ett helt fantastiskt år 2020! Att alla dina drömmar går i uppfyllelse och att du får leva i lycka, kärlek, glädje & framgång! Du är så värd det!


All lycka till dig!

GOTT NYTT ÅR 2020 – JAG ÖNSKAR DIG DET ALLRA BÄSTA!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

252 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page