top of page

Nu skapar vi 2021!

Nu skapar vi 2021!


Vi är alla värda att leva våra allra bästa liv <3 Längst ner hittar du rabattkoder till mina nya e-kurser: Lev i din kraft & Lev i frihet! Nu kör vi!


Jag passade på att säga godmorgon via en live-sändning på Facebook i dag då jag också tog tillfället i akt att prata om attraktionslagen - du hittar klippet här: https://www.facebook.com/helena.ivekrans/videos/10158833360734513/

Förverkliga dina drömmar!


Vi kan alla använda oss av tankens kraft och attraktionslagen för att skapa det liv vi drömmer om. Vi har alla möjligheten att använda oss av vår kreativa skaparförmåga för att visualisera och föreställa oss hur vi vill att det ska vara. Vår fantasi är en underbar gåva och när vi använder den till att ha fokus på hur vi vill att det ska vara istället för hur det är, så är det som att vi formar vår framtid. Vi lever i den fria viljans värld och vår fria vilja är som att vi är regissörer till vår egen framtid. Det är så mycket vi kan påverka och skapa. Men, vi får oftast inte lära oss det. Vi får oftast lära oss att förhålla oss till verkligheten. Jag är så tacksam att jag redan i unga år läste författare som Wayne W Dyer, Louise L Hay och Shakti Gawain med flera. Gång på gång läste jag om hur vi själva är fantastiska medskapare till vår framtid. Jag funderade mycket på det då. Sen bestämde jag mig för att testa. När jag märkte att jag verkligen kunde skapa det jag önskade, gång på gång så blev jag helt övertygad om att det jag la mitt fokus på var också det jag senare fick skörda. Med hjälp av affirmationer, att skriva ner min Livsvision och att vara medveten om vad jag tänker så har jag, framförallt sen 2008 förändrat mitt liv gång på gång. Jag lever i dag ett liv som många bara drömmer om. Men, det är till för oss alla. Vi är alla värda att leva våra allra bästa liv! Du är värd det! Du är verkligen värd och kan dessutom skapa det liv du drömmer om. Det handlar i grunden om vårt mående, hur vi vill må. Det handlar om hur vi vill skapa harmoni och balans i våra liv. Det handlar om självförverkligande och att utvecklas i din allra högsta potential. Det handlar mycket om inre värderingar, även om exemplen runt attraktionslagen oftast blir materiella.


För hemligheten är att om du kan föreställa dig något så finns det också på din livsväg, då kan du skapa det. Det du inte kan föreställa dig är inte för dig, men allt du kan föreställa dig kan du skapa. Om man skulle, för att göra ett exempel, föreställa sig att det finns en ”affär” i Universum där vi kan beställa oss det vi önskar. Så skulle det som finns i din hylla i affären vara just det som du kan skapa. Det är dina drömmar som finns i din hylla och där finns även det som får dig att må bra i grunden, där finns allt du någonsin drömt om. Om vi skulle se det så så blir det tydligare för oss att förstå att allt ligger där och väntar på oss. Så, när vi bestämmer oss för att förverkliga våra allra bästa liv så aktiveras energin och affären öppnar. Du kanske inte vet ännu vad som finns på dina hyllor, men din föreställningsförmåga kommer visa dig det. För allt du kan föreställa dig finns på dina hyllor i affären. När du riktar ditt fokus dit och bestämmer dig för att förverkliga ditt allra bästa liv så kommer det att ske. Jag har provat att öppna min Universella ”affär” och jag är så ödmjukt tacksam för allt som väntade och fortfarande väntar på mig. Mitt liv tog en total vändning 2008 då jag bestämde mig för att jag skulle ägna resten av mitt liv för att testa att skapa alla mina drömmar. Oj, vilken livsresa det blev! På bara några år hade jag förändrat hela mitt liv! Sen har det fortsatt. Magiskt är min känsla, men egentligen är det inte så magiskt utan det handlar mer om att bli klar över sin enorma förmåga att skapa det liv vi drömmer om! Men, hur gör man då? Jag har gett ut böckerna Lev din dröm och Lev i din kraft, som är bra verktyg, de finns nu även som ljudböcker. Jag har dessutom gett ut fyra e-kurser om attraktionslagen. De två första kom för åtta år sedan och har varit väldigt omtyckta. Så passa på om du vill sätta och skapa dina intentioner för 2021 tillsammans med härliga likasinnade! Varmt välkommen till en värld där drömmar blir verklighet <3 I december gav jag ut ytterligare två e-kurser om attraktionslagen: Lev i din kraft och Lev i frihet! Lev i din kraft är ett 28 dagars program för att hjälpa dig att rikta ditt fokus på det du önskar och skapa förändring dag för dag. Det tar 21 dagar att skapa en ny vana så denna kurs hjälper dig att börja tänka i nya banor. Lev i frihet är ett större program som kan vara bra att gå under sju veckor. Kursen är i sju steg och hjälper dig att förändra dina tankemönster i djupet och i den kursen får du även bra verktyg som hjälper dig att förverkliga det du drömmer om. Jag har rabatt på Lev i din kraft och Lev i din frihet till och med i dag! Så, passa på! Lev i din kraft hittar du här: https://app.coursio.com/store/helena-magdalena/lev-i-din-kraft-i-samklang-med-universums-lagar Rabattkod: Lev i din kraft! Ger dig 100: - rabatt Lev i frihet hittar du här: https://app.coursio.com/store/helena-magdalena/lev-i-frihet-attraktionslagen-i-7-steg Rabattkod: Lev i frihet! Ger dig 222: - i rabatt Under kommande veckor kommer jag vara mer aktiv i de Fb-grupper som du kan vara delaktig i när du går de olika kurserna och vi kommer tillsammans sätta intentionerna för vår egen framtid! Livet är så värdefullt och varje dag är en underbar gåva – att använda varje dag som ett spännande äventyr ger dig ditt drömliv! Du hittar alla mina e-kurser här: https://app.coursio.com/store/helena-magdalena Ljus och kärlek, Helena-Magdalena111 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page