top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Lucka 7

Lucka 7


En härlig kväll i Göteborg passade vi på att spela in dagens lucka. Mitt i vimlet, med spårvagnar, bussar och människor omkring oss. Carin har textat filmen så ni inte missar vad jag säger. Här kan ni läsa mer om att Skapa en Livsvision!Skapa en Livsvision


I dagens lucka ska vi skapa en livsvision! Alltså en vision om det liv vi önskar leva. För när vi föreställer oss att våra liv är precis som vi önskar så sänder vi ut den energin i Universum och attraktionslagen gör att det kommer att manifesteras för oss.

Lagen om attraktion är att det som finns på samma frekvens dras till varandra.

Med attraktionslagen kan vi förändra hela vår verklighet. Vi ska inte vara realister, vi ska leva det allra bästa liv som finns för oss.

Universum är ett överflöd av möjligheter och ouppfyllda drömmar. Det handlar om för oss att våga drömma stort och tänka fritt. För det vi tänker det skapar vi. Så denna övning ska vi använda oss av för att verkligen skapa det liv vi drömmer om. I vår livsvision ska vi skriva ner en presentation av oss själva när vi lever exakt det liv vi drömmer om.


Hur ser ditt drömliv ut?


Här upplever jag att det ofta är så att vi förhåller oss till omständigheter, men många av våra omständigheter skapar vi själva så då kan vi förändra även våra omständigheter.

Här brukar jag ställa frågan till mina kunder: Om du fick 100 000: - i lön varje månad oavsett vad du gjorde, vad skulle du göra på dagarna då?

Här brukar det komma fantastiska kreativa talanger som visar sig. Svaren är varierande: jag skulle måla, jag skulle bygga hus, jag skulle skriva, jag skulle spela, jag skulle arbeta ideellt, jag skulle resa, jag skulle inte göra något alls. Dessa svar säger mycket om oss. Om vi fick betalt för att göra det vi brinner för och är intresserade av så skulle vi göra det som ligger oss varmast om hjärtat. Så varför gör vi inte det då?

Jo många av oss har ett yrke som ger oss lön varje månad och som ger oss tillfredsställelse även om det inte är det som är vår brinnande passion. Men tänk om det står oss fritt att förändra det? Om du hade ett antal miljoner på banken, var skulle du bo då? I Sverige eller i något annat land? I villa, lägenhet, husbåt eller du kanske skulle leva som nomad? Om du fick leva ditt liv med vilka personer du ville, vilka skulle du leva ditt liv med då?

Om du fick skapa vad som helst för din framtid, vad skulle du skapa då? När du börjar få klart för dig hur ditt drömliv ser ut så skriv mer det, som en presentation av dig själv, i nutid.

Ingen behöver läsa det du har skrivit så bara skriv fritt.

Ta ut svängarna, dröm stort, tänk på att du är en kreativ medskapare till din framtid, ta vara på chansen.


Låt din livsvision ta form och skriv!


(Texten är hämtad ur min bok Lev din dröm - lär dig bemästra attraktionslagen som jag skrev 2014. Boken är slut på förlag, jag har några exemplar kvar. Den finns också som ljudbok om du hellre vill lyssna. Planen är att boken ska ges ut igen under nästa år)Ljus och kärlek, Helena-Magdalena


75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page