top of page

Lucka 12
Lucka 12


Så blir ditt 2023!


Astronumerologiskt!2023 är ett 7 år!


7 är det spirituella talet som står för att plocka ner himmelriket på jorden!


2+2+3 bli talet 7-som harmonierar med Neptunus – Poseidon

The Lord of the invisible Kingdom and The Lord of the seas!


Neptunus är havets gud, havet som stormar, som är djupt och mäktigt.

Vattnet symboliserar våra känslor och Neptunus är planethärskare över intuitiva, flexibla vattentecknet Fiskarna.

Neptunus är även den mest andliga planeten.


Neptunus är planeten som står för inspiration, drömmar, mediala gåvor och det subtila, själsliga. Han härskar också över konstnärlighet och musikalitet.


Neptunus står också för illusioner och desillusioner, så det är värdefullt att vara medveten om att allt inte är som det tycks vara i år.


Neptunus är den spirituella planeten som också står för upplysning och för helande och läkande och även sjukvård.


Så 2023 är ett år då det är värdefullt för oss att få mer tid på egen hand, för meditation, för introspektion, för healing och andlig upplysning.

Att lyssna till din intuition, din själsliga röst och andevärlden.


Vi kan förvänta oss ett år med spännande konstverk och musik.

Men framför allt ett år då andligheten fortsätter att öka och att viljan finns att hela och läka både oss själva och Moder Jord.Så 2023 är ett underbart år för oss alla att göra världen till en mer andlig och upplyst plats.

Dels genom att hitta vår själs guidning och att healing sker över vår värld. Musik och konst kommer skapas i en längtan att göra världen till en vackrare plats.


Var den förändring du önskar i världen!Så 2023 är ett år 7, men vilket är ditt personliga år?Du kan även räkna ut ditt eget personliga år genom att; lägga ihop din dag och månads tal med årets tal, till exempel för mig:


Jag är född den 15/10 = 1+5+1+0 = 7 // + årets tal 7, sen plussar jag dessa båda vilket blir


7 + 7 = 14, sen tar jag och bryter ner 14 = 1+4 = 5.


Så jag har ett 5 år i år.Du kan också räkna ut vad ditt personliga år blir enligt exemplet ovan. Vilket år har du under detta år?


Vilket blir ditt år?


Födelsedag + månad + årets tal = ditt årNedan ser du betydelsen av alla siffror inom astronumerologin. Inom parentes skriver jag själva årets år så kan du följa det framåt.
1 (2017, 2026)1 är Solens år, som står för kreativitet och nystarter. Det är oftast ett härligt år med nya drömmar och man blickar framåt med ny kraft. Under ett 1-år vill vi blicka framåt och använda vår energi för nya mål. Det är en hel del kreativitet som kan komma till utlopp under vårt 1 år. Om du har ett 1-år så har du precis startat en ny 9-årscykel och det kan vara bra att du tittar på vem du är nu. Vem har du blivit? Vad har du släppt taget om? Starta på nytt och använd din kreativitet!
2 (2018, 2027)2 är årets år och det är Månens år, som ökar vår känslighet och intuition. Vi kan känna en längtan efter mer tid för oss själva, för reflektion och för att betrakta världen istället för att stå i rampljuset. Vår intuition är stark och vi styrs mer av magkänsla än logik. Detta är ett underbart år att ”landa” efter vårt 1-år. Att fördjupa det vi skapat, att hinna reflektera och komma i kapp oss i denna lite lugnare takt. Låt intuitionen leda dig framåt och släpp fram din fantasi. Kanske är detta ett år då du börjar skriva, sjunga, måla, dansa eller något annat som är i samklang med dina känslor!3 (2019,2028)3 är Jupiters år och det står för expansion och växande. Ny kunskap och nya visioner och med en känsla av att man vill att allt ska växa. Det är ett härligt år med mycket energi och rastlöshet. Med en känsla av att inget kan stoppa oss. Detta är ett år för större mål, drömmar, planer och visioner. Låt dig expandera på alla plan där du känner att det blivit för trångt inom eller omkring dig. Sikta mot stjärnorna så kanske du i alla fall tar dig en bra bit upp i trädtopparna!4 (2020, 2029)4 är Uranus år. Det är ett karmiskt år och det kan vara mycket som ska falla på plats genom plötsliga händelser. Uranus är förknippad med kaos, så många kan uppleva sitt 4 år som kaotiskt, men ur detta sker det positiva förändringar och allt går fort! Detta är kan kännas lite som att gå på en lite shaky ground, som att du inte riktigt kan lita hur ditt nästa steg ser ut. När Uranus är med är det alltid med en känsla av lite kaos, men det kan också vara ett underbart kreativt kaos och ur detta kaos kan det vackraste resultatet växa fram.
5 (2021, 2030)5 är Merkurius år och det innebär kommunikation på alla plan. Talande och skrivande och att ha tydlig kommunikation. Det kan vara ett år för skrivelser och publikationer. Ett spännande år med full fart. När Merkurius är med så kan det överbelasta vårt mentala system, det är som att vi tänker alla tankar på en gång och att vi kan känna att vi har lite svårt att fokusera och faktiskt minnas allt vi tänker. Så skriv listor kära du, listor på vad du har gjort, listor på vad du gör och listor på det du vill göra. Skriv ner dina tankar och reflektioner så du inte känner att du är nervös och splittrad. Här krävs det lite struktur för att utnyttja detta år där allting har en tendens att hända väldigt snabbt!
6 (2022, 2031)6 är Venus år vilket innebär att man eftersträvar harmoni och balans i tillvaron. Man eftersträvar det vackra och sköna. Man kan ägna sig åt olika konster vilka styrs av Venus. Man eftersträvar mer än vanligt harmoniska relationer. Här vill man ha balans och få ordning efter det röriga 2021. Njut av konster, musik, skapande, vackra färger och design. Detta är även ett år som kan vara skapande av de sköna konsterna som Venus styr. Venus är kärlekens planet, så här vill vi ha kärlek och dela livet tillsammans.7 (2023, 2032)7 är Neptunus år och det är ett andligt år för oss. Då vi gärna vill ta det lite lugnare, meditera och komma i kapp oss. Vår intuition är starkare och vi vill ägna mer tid åt vårt inre växande. Detta är ett år för självkännedom och för att vara i kontakt med vårt högre medvetande. Här kan du märka av nya intressen inom det ockulta, astrologi, religion eller annat som kan fylla på ditt själsliga jag och förståelsen för livet på ett högre plan. Neptunus är lite subtil i sin energi så var öppen för hans lite försiktiga signaler. Neptunus står även för nepotism att vi ser världen med rosa glasögon och det gör att vi kan se världen och människorna i den så som vi vill att de ska vara, så låt dig inte luras, försök se saker och ting i verklighetens vita ljus också.8 (2024, 2033)8 är Saturnus år och det är ett mycket karmiskt år! Det innebär att man kan få ta konsekvenser från tidigare handlingar, men det står också för framgång. Med Saturnus energi så har vi den stränga ”fadern” med oss i det vi gör, vilket innebär att det vi tar oss för blir grundligt gjort, styrt av organisation och struktur. Saturnus bidrar med att vi blir bättra på att leva i struktur och rutiner och att vi blir bättre på att ta ”en sak i taget och det viktigaste först” Vi blir strävsamma och har betydligt mer tålamod under vårt Saturnusår.
9 (2025, 2034)9 är Mars år och det innebär mycket energi och handling. Det är ett år då vi inte har det bästa tålamodet utan vi vill agera först och tänka sen, vilket kan få sina konsekvenser. Rastlöshet och viss aggressivitet kan prägla ett 9 år och det är ett år då vi, automatiskt, släpper det som inte längre gynnar oss, vi har helt enkelt inte tålamod att hålla kvar. Mars år innebär även att vi avslutar det som inte längre gynnar oss. Vi har inte längre tålamod att vara i det som inte längre känns intressant. Släpp det och gå (inte rusa) framåt så ska du se att du har fått väldigt mycket gjort i slutet av året.Så nu förväntar vi oss ett underbart, spirituellt och inspirerande år 7!

Njut av året! Passa gärna på att skriva ner en lista med allt du vill släppa taget om ifrån 2022 och släpp det och låt det gå i kärlek!


Passa även på att göra en lista på allt du vill ta tag i under 2023, vad behöver bli klart, vad behöver du fördjupa dig i?


Om du vill lära dig mer om astronumerlogi så hittar du det i min senaste bok Lev intuitivt - Hitta ditt livs högre syfte. Den finns bland annat på Vattumannens och på andra ställen som Bokus, Adlibris. Här hittar du den på Vattumannen!Lycka till!


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena187 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page